12 Dev Adam'ın rakibi Ukrayna! Öne çıkanlar...

Güncelleme Tarihi:

12 Dev Adamın rakibi Ukrayna Öne çıkanlar...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2018 14:33

12 Dev Adam, 2019 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu maçında bu akşam saat 20.00’de Ukrayna ile karşılaşacak. İşte öne çıkanlar...

Haberin Devamı

Geride kalan 4 karşılaşmada Letonya ve Ukrayna’yı yenip, İsveç ile deplasmandaki maçta Letonya’ya kaybeden ay yıldızlı ekibimizin 5. karşılaşması Ankara Spor Salonu’nda oynanacak ve NTV’den canlı yayınlanacak.

WILBEKIN’İN İLK MAÇI
Ukrayna mücadelesi öncesinde Türkiye adına en çok öne çıkan nokta, Scottie Wilbekin’in ilk milli maçına çıkacak olması...

CEDİ VE FURKAN DA VAR
Ayrıca NBA’deki temsilcilerimiz Furkan Korkmaz ve Cedi Osman da, Ukrayna karşısındaki mücadelede parkedeki yerlerini alacak.

BİLETLER TÜKENMEK ÜZERE...
Başkentte, 3 galibiyet ve 1 yenilgi ile grup lideri olan Ukrayna’ya karşı bu akşam 20.00’de başlayacak maça çok büyük bir ilgi olduğu öğrenildi. Biletlerin tükenmek üzere olduğu da ifade edildi.

İSVEÇ MAÇINA DA YOĞUN İLGİ
Türkiye’nin B Grubu’nda 1 Temmuz Pazar günü yine Ankara Spor Salonu’nda, saat 18’de yapacağı İsveç mücadelesine de yoğun ilgi olduğu ve satıştaki biletlerin şimdiden tükenmeye çok yaklaştığı kaydedildi.

İKİNCİ TURDA ZORLU RAKİPLER
Çin’de düzenlenecek olan 2019 Dünya Basketbol Şampiyonası öncesinde Türkiye’nin yer aldığı B Grubu’ndan ilk 3 takım adını ikinci tur grubuna yazdıracak.

İlk turdaki grupta alınan skorların, ikinci tura geçeceği formatta B Grubu’nun favorileri arasında yer alan Türkiye; İspanya, Slovenya, Karadağ ve Belarus’un bulunduğu A Grubu’nun ilk üçü ile eşleşecek.

İKİNCİ TUR EYLÜL 2018’DE BAŞLAYACAK
6 takımın yer alacağı ikinci tur grubunda ilk 3 sırada yer almayı başaran takımlar ise adını Dünya Kupası’na yazdıracak.

İkinci gruptaki maçlar, Eylül 2018’de başlayacak.

Haberin Devamı

En popüler basketbol bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!