1 maça 1 yıl daha

Güncelleme Tarihi:

1 maça 1 yıl daha
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2019 08:30

Valbuena'nın mukavelesi otomatikman uzamak üzere...

Haberin Devamı

Sözleşmesine göre bir kez daha sahaya çıkması durumunda sözleşmesi kendiliğinden uzayacak olan Fransız yıldızın yüksek maliyetine yönetim formül arıyor.

FENERBAHÇE’nin özellikle hücuma dönük oyununda vazgeçilmezlerinden olan Mathieu Valbuena’nın sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı bir süredir gündemde... Sarı lacivertli yönetimin nasıl bir adım atacağı belirsizliğini korurken, Fransız yıldızın sözleşmesinde yer alan kritik bir madde, konuya açıklık getiriyor. Buna göre, bu sezon Fenerbahçe’de 24 maça çıkan Valbuena, 1 maç daha oynarsa, sözleşmesindeki şart yerine gelecek ve otomatik olarak aynı koşullarda bir yıl daha sarı lacivertli takımda kalacak.

Yunan basınından Olympiakos iddiası

YILDA 3 milyon Euro kazanan Fransız oyuncunun bu yüksek maliyetini düşünen sarı lacivertli yönetim, uzayacak sözleşmesinde indirim yapması için kendisiyle anlaşmayı umuyor. Bu arada Yunan basını, ‘Küçük Bisiklet’ lakaplı Valbuena’ya, ülkenin önde gelen kulüplerinden Olympiakos’un talip olduğunu ileri sürdü. Konu ile ilgili haberlerde, Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntı nedeniyle tecrübeli oyuncuyla yollarını ayırmak istediği ifade edildi. Bu sezon sarı lacivertli formayla 24 maça çıkan Valbuena, takımına 2 gol ve 7 asistlik bir katkıda bulundu.

Haberin Devamı

Valbuena, Fransa Ligue 1'de Lyon forması giymişti... (VİDEO)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!