1-0 geriye düşerse çok ama çok zorlanır!

Güncelleme Tarihi:

1-0 geriye düşerse çok ama çok zorlanır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2017 18:01

Hürriyet Gazetesi Spor yazarı ve eski milli futbolcu Hakan Ünsal, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi dev mücadeleyi değerlendirdi.

Haberin Devamı

İşte, Hakan Ünsal’ın yorumları…

Nasıl bir  derbi bekliyorsun?
Özellikle son dönemdeki geliştirdiği yeni taktikle Fenerbahçe yine klasik oyununu oynayacaktır. Nedir bu, sakinlik… Medipol Başakşehir ve Galatasaray karşısında bu şekilde kazandılar. Topu rakibe verdiler, kontrollü oynayıp, sakin kalarak az hata yapıp kazandılar. Sabırla bekliyor Fenerbahçe. Kendi gerçekleriyle yüzleşmiş bir Advocaat var bu konuda ve başarılı da oluyor. Beşiktaş cephesinde ise durum farklı. Onlar da kendilerine karşı iyi savunma yapan takımlara karfı zaaflarını ortaya çıkarıyorlar. Kupa randevusunda bunu gördük. Fenerbahçe, Vodafone Arena’dan istediğini almıştı. Beşiktaş yine 1-0 geriye düşerse, çok ama çok zorlanır. 1-0Oyun tarzı olarak yine aynı görüntü olur bu gece de sahada.

Haberin Devamı

Kaleciler bu akşam kader adamı olabilir mi?
İki takım kalecilerine bakıldığında Volkan Demirel daha ön planda. Beşiktaş’ta mental olarak bir yorgunluk var. Fabri de bu oyuncular arasında. Volkan Demirel bu tip maçlarda daha tecrübeli ve rakibine göre daha dinç. Ancak, ikisi de çok kaliteli kaleciler ve takımları adına oyuna her manada etki edeceklerdir.

Fırat Aydınus maçın hakemi. Çok konuşuluyor.
Hakemle ilgili son dönemde çok spekülasyon yapıldı ama Fırat Aydınus çok formda. Derbiyi de iyi yönetecektir. Gördüğünü çalıyor. Zaten istenen de o değil mi, “Gördüğünü çal” demiyor mu herkes. Galatasaray-Fenerbahçe derbisindeki yönetimi ortada olan Fırat Aydınus’un maçın önüne geçeceğini tahmin etmiyorum. Onun kimse umurunda değil, ne takımlar, ne yöneticiler, ne taraftar… İşini en iyi şekilde yapacaktır, bundan şüphem yok.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!