Tudor ve Sneijder arasındaki o krizin nedeni...

Güncelleme Tarihi:

Tudor ve Sneijder arasındaki o krizin nedeni...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2017 13:38

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük bugün canlı yayında Galatasaray gündemiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Tudor, Sneijder’a kızgın. İki taraf da birbirinden çok hoşnut ve memnun değil. Ama şimdilik herkes profesyonelce işini yapıyor. Tudor, Hollandalıya uyarısını ve isteğini dikkate almayıp kilo vermediği için kızgın. Çünkü Tudor, tam 1 ay önce Sneijder’a 4-5 kilo fazlasını olduğunu ve kilo vermesi gerektiğini söyledi.“ Bu kilo ile tempoyu kaldıramazsın” dedi. 

Ama Sneijder geride kalan 1 ayda ne kilo verdi, ne de Tudor’un bu isteğini yerine getirmek için çaba gösterdi. Tudor da, Hollandalı oyuncunun bu isteğini yapmadığının farkında ve rahatsız.Bu yüzden Sneijder’ın ilk 11’den kesik yememesine şaşırmamalı. Bana göre Başakşehir maçında da Sneijder, ilk 11’de olmayacak. Hollandalı oyuncu, özveri ile çalışmadığı sürece artık 11’e zor girer.

Tudor ve Sneijder arasındaki o krizin nedeni...


KİMSENİN YERİ GARANTİ DEĞİL
Tudor, Sneijder’dan memnun olmasa da Hollandalı futbolcudan verim almanın çabası içinde…Dünkü maçtan sonra Tudor, Sneijder’ı ve diğer futbolcularını da oyunun içine dahil etmek adına kısa bir konuşma yaptı. Ve her seferinde takıma verdiği mesajı yineledi: “Kimsenin yeri garanti değil. Antrenman performansı benim birinci önceliğimdir. İdmanlarda kim iyi oynar, en iyi mücadeleyi gösterirse o sahada olur" dedi.

Linnes sol bekte bana göre Carole’den daha başarılı…Carole için transferin son günü menajeri İngiltere Premier Lig’den alt sıra takımlarından birinin 5 milyon Euro önerdiğini söyledi. Ama resmi teklif vs. gelmedi. Şimdi Carole, böyle bir teklif gelirse değerlendirilebilir. Yönetim de 1.5 milyon euroya aldığı Carole’ü, 5 milyon euroluk resmi teklif gelirse satar. 

GALATASARAY’IN BİDON FUTBOLCUSUDUR
Dün de söyledim…Galatasaray’da Cavanda dışında tüm Galatasaray takımı oyun disiplini içinde neredeyse hatasız bir futbol ortaya koydu. Hem defansta hem ofansta sarı kırmızılı oyuncular iyi bir görüntü çizdi. Ancak Cavanda ilk yarıda son derece laubali, ciddiyetsiz ve oyun disiplininden uzak bir oyun sergiledi. Defalarca üst üste pas hatası yaptı, topu yanlış kullandı. Çok açık ve net. Cavanda’nın, Galatasaray’ın bidon futbolcusudur. 

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, katıldığı yayında “ Basketbol şubesinde bütçeyi düşüreceğiz. Küçültmeye gideceğiz” dedi. Bu sözleri üzerine Ergin Ataman ile konuştuk. Ataman, Özbek’in bu sözlerine , “ Galatasaray kulübünün geleceği ile ilgili kararları bu kulübün başkanı ve yönetimi verir. Bana bu konuda bir profesyonel olarak söz söylemek düşmez. Bana düşen bu sezon Galatasaray takımını play off’larda şampiyon yapmak”

Hafta içinde futbolculara Galatasaray yönetimi 8 milyon dolara yakın bir ödeme yaptı. Sarı kırmızılı takımın 2 aylık alacakları ödendi. Bu ödeme öncesinde içerde 4 aylık alacakları vardı. Ve 8 milyon dolarlık ödeme sonrasında 2 aylık alacakları kaldı. 

GALATASARAY’IN GÜNDEMİNDE YOK!
G.Saray’a Sneijder’ın ayrılık ihtimaline karşılık olarak Samir Nasri teklif edildi. Bu oyuncunun da yıllık garanti ücreti 4-4.5 milyon Euro civarında…30 yaşındaki futbolcu Galatasaray’a kiralık olarak önerildi. Sarı kırmızılılar şimdilik menajerlerin bu teklifine yanıt vermedi. Ancak Sneijder ile Galatasaray’ın yolları ayrılırsa Samir Nasri ismi daha ciddi bir şekilde konuşulabilir. Fabregas, Subotic gibi isimler Galatasaray’ın gündeminde yok.

Tudor yönetime bir oyuncu ismi vermedi ama, istediği futbolcuları; Savaşçı, disiplinli, fizik gücü yüksek oyuncular olmasını istedi. Yani Elmander tarzında!
Hırvat teknik adamın takviye istediği bölgeler ise 1 stoper, 1 sağ bek, 1 sol bek, 1 orta saha ve 2 forvet. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!