Spora kar engeli

Güncelleme Tarihi:

Spora kar engeli
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2002 02:06

Kötü hava koşulları birçok spor etkinliğine darbe vurdu. İstanbul'da bugün ve yarın yapılması gereken birçok spor müsabakası yoğun kar yağışı yüzünden ileri bir tarihe ertelendi.

Basketbolda, deplasmana daha önceden giden 3 takımın maçları dışındakiler tehir edildi. Basketbol Bayanlar 1.Ligi'nde bugün Ankara'da saat 14.00'te, Et Balık-Yıldırım Bosna, Alanya'da aynı saatte Alanyaspor-BOTAŞ maçları yapılacak. Erkekler 2. Ligi'nde ise İzmir'de saat 14.00'te Altay-Erdemirspor müsabakası oynanacak.

Voleybolda bugün oynanması gereken Erdemir-TED Kolejliler ve Karşıyaka-Vakıfbank Güneş Sigorta maçları ertelendi. Oynanacak 6 karşılaşmanın programı ise şöyle: Burhan Felek Salonu: Saat 13.00 Yeniköy Sentim-Polis Akd. ve Koleji Türk Telekom, 14.30 G.Saray-Ziraat Bankası, 16.00 Marmara Koleji-İst.Bş.Bld; Ankara Selim Sırrı Tarcan Salonu: 14.30 Çankaya Bld-F.Bahçe, 16.30 İller Bankası-Beşiktaş (Bayan-TRT-3 bant), 19.00 SSK-Arçelik (TRT-3 canlı) Hentbol maçları ile bir tarihe ertelenirken, İstanbul ve İzmir'de bugün ve yarın oynanması gereken futbol amatör küme maçları ileri bir tarihe alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!