Spora, Final damgası

Güncelleme Tarihi:

Spora, Final damgası
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 12:43

Spora, Final damgası

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - FİNAL Okulları, sporda başarılarını sürdürüyor. Voleybolda rakiplerine set dahi vermeyen kız voleybol takımı Türkiye finallerine yükselirken, cimnastik yıldız erkeklerde takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu. Basketbol takımı ise grup maçlarına hazırlanıyor.

Kayseri Final Okulları, eğitim ve öğretimdeki başarısını spora da yansıttı. Voleybol, basketbol ve cimnastikte Kayseri şampiyonluklarına imza atan Final Okulları, bu başarısını Türkiye geneline de taşımayı bildi. Cimnastik yıldız erkeklerde takım halinde Türkiye şampiyonluğuna ulaşan okul, voleybolda da Türkiye finallerine yükseldi. Voleybolda oynadığı bütün maçlarını 3-0’lık sonuçlarla kazanan, rakiplerine bir tek set dahi vermeyen Final Okulları, Türkiye şampiyonasında da aynı istikrarını sürdürdü. Grup maçlarında 12 takım arasında ilk sırayı alan Final Okulları voleybol takımı, adını yarı finallere yazdırdı. Filenin sultanları 24-27 Nisan tarihlerinde ise bu kez final grubunda boy gösterecek.

Voleybol’daki bu başarının ardından potada da müthiş bir performans sergileyen Final Okulları Kayseri’de şampiyonluğa ulaşırken; 12-15 Nisan tarihleri arasında Nevşehir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup maçlarında Kayseri'yi temsil edecek. Final Okulları cimnastikte de şehrin gururu oldu. Kayseri’de hedefine rahat ulaşan cimnastik takımından, yıldız erkekler bireyselde Hasan Bulut Türkiye şampiyonu, Enes Aydın ise Türkiye 4'üncüsü oldu. Final Okulları takım halinde Türkiye şampiyonluğuna imza attı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!