Son dakika:
09 Şubat 2012 Perşembe 07:51

 ADnet  
Reklam için

598 Ragıp

Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
16 Şubat 2010
Bugün benim doğum günüm.

Babam doğum günlerimi “Yahu, bugün senin doğum günün mü? Ulan eşşşek kadar olmuşsun, hala doğum günü diyorsun” şeklinde kutlardı.

Ne şanslıymışım ki, elalemin doğum tarihi Einstein ile, Bill Gates ile aynıdır, benim ki Serdar Ortaç ile aynı.

Millete doğum gününde araba alınır, viski alınır, para gelir, bana mektup geldi.

Mektup, Galatasaray Lisesi ilk mezunlarından Ragıp Fersoy’dan. Arda’ya atmış mektubu ama bana gelmiş kazara.

 

Şöyle diyor özetle:

“Seni spor programlarından daha çok magazin programlarında görüyorum. O ekranlarda ne işin var senin? Sen futbolunla gündeme gel, sevgilinle sinema kapatmayla gündeme gelme. Çabuk unuttun galiba Florya’ya otobüsle geldiğin günleri.  Futbol oynayacaksın, takım arkadaşlarına örnek olacaksın. Kaptan olmak öyle bant takmakla olmaz. Hem sen niye herkesle kavga ediyorsun? Galatasaray kaptanı kimse ile kavga etmez, sen güvenlikçi ile bile kavgalısın. Tarihi araştırırsan Metin Oktay’ın Fenerbahçe, Can Bartu’nun Galatasaray forması giydiği maçı bile bulursun. Senin Fenerbahçe marşına bile tahammülün yok.  Emre Belezoğlu, Galatasaray’da 3.yılında bir Mercedes almıştı. Fatih Terim anahtarlarını almıştı, hakettiğin zaman binersin demişti. Bunları hatırla oğlum. Ben senin babandan bile büyüğümdür. Geçen seneki Arda gibi ol, takımı ateşle, şu Madrid’i tek başına devir ve gel.”

 

Mektup çok uzun...

 

Fakat ben bu mektubu, Arda’ya daha önce yazdıklarım için yayımlamadım.

Bu mektubu, fanlarım, canlarım beni destekliyor diye de yayımlamadım. 

Bu mektubu, “Ne olacak ki canım, gencecik adam, gezecek tabi ki” diyenlere cevap olsun diye de yayımlamadım.

Bu mektubu, hepimizden büyük bir abimiz yazmış diye de yayımlamadım.

Ben bu mektubu, Arda için hiç yayımlamadım.

 

Ben bu mektubu;

Daha Milli Takımlar teknik direktörü bile olmayan, Alamanya savcılıklarında ismi çıkan, kavgası-gürltüsü eksik olmayan, fakat 18.takımı eksik olan, Rijkaard’lı, Mustafa Denizli’li, Daum’lu, Şenol Güneş’li, Bursaspor’lu, Eskişehirspor’lu ligin kıymetini bilmeyen Türk Futbolu için yayımladım.

 

Ben, nice senelere.

17/02/2010 - 15:23
Mutlu Yıllar;
Arda konusunda abimiz doğru yazmış,maalesef Arda başlamadan bitmiş bir oyuncudur. Mesele sadece Arda meselesi değil, nedense bizim millet parayı görünce acayipleşiyor.Futbolu para için değil de sevdiği için oynayan oyuncular istiyoruz.Özer inşallah sen bunlara benzemezsin.
17/02/2010 - 9:59
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce, sana mektuptan kanarya yaptım konacak pencerene, İyiki doğdum diyebileciğin bir ömür için, iyi ki doğdun.
17/02/2010 - 9:36
Dogum gününüz kutlu olsun, nice senelere.
Bu haberin diğer yorumcuları
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz.