Gareth Bale saç ektirecek

Güncelleme Tarihi:

Gareth Bale saç ektirecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2017 10:57

Saç ektiren ünlüler kervanına yıldız futbolcu Gareth Bale'in de katılacağı iddia edildi.

Haberin Devamı

Real Madrid'in Galli yıldızı Gareth Bale'in geçen yaz yayılan görüntülerinin ardından saç ektirmeye karar verdiği öne sürüldü. Bale'e yakın bir kaynak, İngiliz Sun gazetesine yaptığı açıklamada, "Gareth bir süredir, kafasındaki boşlukları, saçını arkadan topuz yaparak kapatmaya çalışıyordu. Ama artık bu durumdan kurtulmak istiyor" dedi.

Gazeteye göre, 27 yaşındaki yıldız, Euro 2016'da Galler forması giydiği maçlarda çekilen görüntülerinin özellikle sosyal medyada uzun süre tartışılmasından da rahatsız oldu. Görüntülerde, Gale'in saçlarının arasındaki geniş boşluklar dikkat çekiyordu. Gale'in saç ektirmeye, Galler Milli Takımı'ndan arkadaşı Joe Ledley'nin tavsiyesi üzerine karar verdiği belirtildi. Habere göre, hem Gale hem de 30 yaşındaki Ledley, Mayıs ayında ligler tatile girince geçirmeyi planladıkları operasyonla saç ektirecekler.

The Sun'a konuşan kaynak, "Böylece her iki oyuncu da bir süre kameralardan uzak kalmayı başaracak" dedi. Ada basını, geçmişte Manchester United'ın İngiliz yıldızı Wayne Rooney ve Chelsea'nin İtalyan çalıştırıcısı Antonio Conte'nin saç ektirdiklerini hatırlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!