Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv




 ADnet  
Reklam için
 Spor Futbol
Önceki Haber     Sonraki Haber
Holosko'yla coştum
İsmail ER   10 Ocak 2008
Holosko'yla coştum7 golünün hepsini de İstanbul’da atan Şilili yıldız, "Holosko çok yönlü bir oyuncu. Hem asist yapıyor, hem de gol attırıyor. Teknik kadro ve yönetim isabetli transfer yaptı" dedi.

ARA transferde boş durmayan ve Vestel Manisa’dan Holosko’yu alarak dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş, ’Çok pahalı transfer’ dedirten Slovak oyuncudan memnun mu memnun.

Siyah beyazlı formayla Fortis Türkiye Kupası’nda tanışan ve önceki gün de Ankaraspor maçında sahaya ilk 11’de çıkan Holosko sergilediği futbolla ’tam isabet’ dedirtti, ’Beşiktaş için ilaç oldu’ yorumlarına neden oldu.

Attığı 2 golle 3 puanın mimarı olan Tello da "İyi ki Holosko geldi. Onunla birlikte coştum" dedi.

Bir kıvılcım oldu

Yönetim ve teknik ekibin doğru bir transfer yaptığını söyleyen Şilili yıldız, "Holosko
çok yönlü bir oyuncu. Hem asist yapıyor, hem de gol atıyor. Onun gelmesiyle birlikte takım olarak daha hareketli oynamaya başladık. Gol yollarındaki sıkıntılarımız bitti. Holosko’nun gelmesiyle ben de daha rahat ileriye çıkıyor ve arzu ettiğim şutları atıyorum. İkinci yarının bizim açımızdan iyi geçeceğine inanıyorum. Çünkü Türkiye Kupası maçlarında bunu gördük. Zaten biz iyi bir takımız. Bir kıvılcım gerekiyordu. O da Holosko oldu" dedi.

Goller oğluna

Şampiyonlar Ligi’nden şanssız elenmelerini hala unutamadığını ifade eden Tello
, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Artık 2 hedefimiz var. Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası. Bu iki kupayı alıp kendimizi affettirmek istiyoruz. İşimizin kolay olmayacağının farkındayız. Ama biz ekip olarak bu 2 kupayı çok istiyoruz. Her zaman söylediğim gibi biz iyi takımız. Bunu ikinci yarı sahada gerektiği gibi gösterip istediğimiz sonuçları alacağız. Taraftarlarımızın da yüzünü güldüreceğiz."

Beşiktaş’ın gözdesi, Ankaraspor maçında attığı 2 golü oğlu Alex ve siyah beyazlı taraftarlara armağan ettiğini de sözlerine ekledi.
  Yorum Sayısı 3 / 4     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>     Yorum Analiz >>
Diğer Yorumlar
Anıl Akıtürk ('reteori' tüm yorumları) 10/01/2008 - 15:23
Holosko alındığında da yazdım yine yazıyorum. Tükiye de Holosko, Bobo, Delgado, Tello dörtüsüyle başedebilecek bir defans yok.
Yorum Değerlendirme
%73 %20 %0 %0 %6
Çok İyi İyi Normal Kötü Beğenmedim
Murat GÖRKEM ('muratg' tüm yorumları) 10/01/2008 - 13:39
insahlah sezon sonuna kadar bu sekilde devam edilir basarilar size..
Yorum Değerlendirme
%100 %0 %0 %0 %0
Çok İyi İyi Normal Kötü Beğenmedim
belnea 48 ('belnea' tüm yorumları) 10/01/2008 - 9:10
holoskonun arkadaşkarı arasında kabul görmesi ve hemen kaynaşması sevindirici tello seni seviyoeruz
Yorum Değerlendirme
%82 %5 %0 %0 %11
Çok İyi İyi Normal Kötü Beğenmedim
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz.
  Yorum Sayısı 3 / 4     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>     Yorum Analiz >>
Diğer Yorumlar
Diğer Haberler
Yakala.Co
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
 ADnet Reklamları Reklam vermek için tıklayınız    
1.Fenerbahçe74125
2.Galatasaray64222
3.Manisa64222
4.Büyükşehir Bld.63321
5.Beşiktaş63321
6.Trabzon55220
Fikstür
Gol Krallığı
Haftanın Cezalıları
 
 
TFF 1. Lig
Premier League
Fransa Ligue 1
Bundesliga
İtalya Serie A
İspanya La Liga
Galatasaray'ın Başkanı kim olsun?
Adnan Polat
Adnan Öztürk
Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist hangi takım olur?
Bayern Münih ilk finalist olur
Lyon teslim olmaz ilk finalist olur
          Vuslat Doğan      Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Anneyiz.biz Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH