Son dakika:
09 Şubat 2012 Perşembe 22:27

 ADnet  
Reklam için

Şimdi moda Enzo

Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
Arzu ÇAKIR MORİN / PARİS
9 Eylül 2010
Şimdi moda Enzo
İki ülkenin federasyonları, Zinedine Zidane’ın Real Madrid’in alt yapısında oynayan 15 yaşındaki oğluna milli takımalrının formalarını giydirmek için kulis yapıyor.

FRANSA’nın Fransa’nın efsane futbolcusu ‘Zizou’ lakaplı Zinedine Zidane’ın 3 oğlundan en büyüğü olan Enzo, Fransa ile İspanya arasında paylaşılamıyor. Annesi İspanyol kökenli olan kendisi de Real Madrid’in alt yapısında oynayan Enzo Zidane’ı, hem Fransız, hem de İspanyol Milli Takımları istiyor. Baba Zidane ise, “Teklifler gelsin. Kararı ben vereceğim” diyor.

Futbol tekniği ve jestleriyle babasının adeta kopyası olan Enzo, daha şimdiden futbol dünyasının dikkatlerini üzerinde topluyor. Madrid’de hayli ünlü olan Enzo, şimdilik 15 yaşında ve İspanyol devinin alt yapısında oynuyor. Gerek Fransa, gerekse İspanya Futbol Federasyonları,  genç Zidane’ı kaçırmamak için büyük çaba harcayıp, kulis yapıyorlar.

İki ülke arasında krizi çıkarabilir

İspanya’nın popüler gazetesi AS, birinci sayfasında “Real Madrid’in de Zidane’ı var”manşetiyle kapak yaptığı Enzo Zidane için Fransa ve İspanya arasında Enzo krizi çıkabilir” yorumunu yaptı.



Bu haber hakkında henüz yorum yok
Diğer Haberler