Son dakika:
09 Şubat 2012 Perşembe 17:29

 ADnet  
Reklam için

Hep böyle olsun

Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
Atilla TÜRKER
23 Mayıs 2010
Hep böyle olsun
ABD’deki mücadelede Çek Cumhuriyeti karşısında 90 dakika boyunca üstün bir oyun sergiledik. Arda ve Nihat’ın klas vuruşlarıyla sonuca gittik.

KARŞILAŞMADAN KARELER - Foto Galeri

YENİ bir dönem, yeni bir heyecan. Bakalım neler olacak? Hiddink elbette ki büyük şans. Müthiş kredisi var. Herhalde hiç bitmez. Amerika’ya çağrılan kadro, yarınlarda önemli değişikliklere uğrayabilir mi? Mümkün. Çünkü beyaz bir sayfa açtığını söylüyor Hiddink.

Hiddink ayrıca şunu da söylüyor: “Mücadele gücü çok yüksek bir milli takım oluşturacağız.”

Çok coşkuluydular

Süper Lig yorgunu millilerimiz, açık söylemek gerekirse dün çok coşkulu idiler. İyi mücadele verdiler. Güzel bir futbol sergilediler ve galibiyeti hak ettiler.

Özellikle Arda dün iyi bir gösteri yaptı. Bir gol attı, bir de attırdı. Kendisine özgü klas hareketlerle yürek hoplattı. Kazım’a ise bir çift lafımız var. Büyük bir yetenek ama dün yine kendine oynadı. Aldı, vermedi. Çalım sevdasından hiç vazgeçmedi. Böyle olmaz Kazım!

Çek milli takımının kalecisi Petr Cech, herhalde hiç kimseden çekmedi, bizden çektiği kadar. Avrupa Şampiyonası sonrası dün de kalesinde yeteri kadar gol gördü. Ne ilginç bir durumdur ki, gollerde yine Arda ve Nihat’ın imzası var. Yani iki yıl önce bugünlerde olduğu gibi.

Fırtına gibi başladık

Maça ise iyi başladık ve iyi bitirdik. 13. dakikada Volkan Şen’in plasesini Cech köşeden çıkardı. 16. dakikada Sabri’nin ortasında Halil’in vuruşu direği sıyırdı. 31. dakikada sol kanattan giren Arda, klasına yakışır hareketlerden sonra şık bir vuruşla milli takımımızı öne geçirdi: 1-0. 48. dakikada Arda’nın pasına çok iyi vuran Nihat, farkı ikiye çıkardı: 2-0. 81. dakikada Emre Güngör’ün hatalı pasını kapan Cerny, düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı, skoru belirledi: 2-1.

Alkışlarla veda

YEŞİL sahalara veda kararı alan ve dün son kez ay yıldızlı formayı giyen Galatasaraylı Emre Aşık ve İstanbul BŞB’li Okan Buruk, maçın 6. dakikasında yerlerini Gökhan Zan ve Volkan Şen’e bıraktı.



23/05/2010 - 15:58
Guus hiddinge güveniyorum, adam kariyer sahibi ve en önemlisi kapris yapip Milli takimi kulüp takimiymi$ gibi davranmaz..
23/05/2010 - 15:48
Hadi bakalım hayırlısı gerçi türk bir teknik direktör daha iyi olurdu ama neyse milli takım iyi olsun da varsın hidding olsun.Türkiyem hep önde olsun canım vatanım benim
Bu haberin diğer yorumcuları
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz.
Diğer Haberler