Son dakika:
10 Şubat 2012 Cuma 17:12

 ADnet  
Reklam için

Adnan Polat Bursa'ya övgüler yağdırdı

Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
ERDOĞAN PAÇİN - BURSA / DHA
17 Mart 2010
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Doğan Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu. Bursa'ya kongre öncesi bilgilendirme toplantısı için geldiğini belirten Polat, "Bursaspor'un bulunduğu yer tesadüf değil" dedi.

Sarı-kırmızılı kulüp üyeleri ve iş adamları ile görüşmek için Bursa'ya gelen Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat sabah saatlerinde, işadamı Celal Sönmez'in fabrikası olan Sönmez Holding'e helikopterle geldi. Burada bir süre Sönmez ile sohbet eden Polat, daha sonra yine Celal Sönmez'in sahibi olduğu Baia Otel'e geçti. Otel'de iş adamlarıyla yemek yiyen Polat, 3 saatlik toplantının ardından otelden ayrıldı.

Çıkışta Doğan Haber Ajansı'nın sorularını yanıtlayan Adnan Polat, Bursa'ya kongre üyelerine son resmi göstermek ve yapılacak işlerle ilgili bilgi vermek için geldiğini belirtti. Polat, "Kongreyle ilgili çalışıyoruz. Bursa'daki Galatasaraylıları bilgilendirmek için geldim. Yapılanları ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Kısaca, kongre üyelerine son resmi göstermeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

"BURSASPOR'U BAŞARILI BULUYORUM"

Şampiyonluk yarışında rakipleri arasında bulunan ve bu hafta liderliğe oturan Bursaspor'u değerlendiren Polat, "Çok iyi gidiyorlar. Çok başarılı buluyorum. İyi futbol oynuyorlar. Başkan İbrahim Yazıcı kulübü iyi yönetiyor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam da takımı iyi motive ediyor. Aldıkları neticeler ve bulundukları yer tesadüf değil. Kendilerini kutluyorum. Şampiyon neden olmasınlar. 9 hafta ve 27 puan var. Galatasaray var, Fenerbahçe var, Beşiktaş var. Çok kolay bir 9 hafta olmayacak. Herkes kadar Bursaspor'un da şansı var" dedi.

CANAYDIN'I ZİYARET ETTİ

Öte yandan, bir süredir yakalandığı pankeras kanseri nedeniyle hastanede tedavi gören eski başkan Özhan Canaydın'ı da ziyaret eden Başkan Adnan Polat, saat 18.00'de Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak olan Tofaş-Galatasaray basketbol maçını izledikten sonra saat 19.00'da Gönlüferah Otey'de kulüp üyelerine seçime yönelik bir konuşma yapacak.

18/03/2010 - 0:12
Sayin Adnan Polat dogrulari söylemis gercekten iyi futbol oynayip iyi mücadele ediyorlar tabiki daha henüz bir sey belli degil oynanmamis daha 9 mac var onlar kadar diger 3takipcinin sampiyon olma sansi var Bursa büyük paralar harcanmadanda sampiyonluga oynanabilecegini ispat etti yolunuz acik olsun
17/03/2010 - 23:08
SİNSİ BİR OYUN POLAT IN YAPTIĞI.. YILLARDIR BU OYUNLARI İYİ YAPAR..
17/03/2010 - 20:48
SAYIN BAŞKAN SİZ VE YÖNETİM KURULUMUZ LÜTFEN UYANIK OLUN YİNE GALATASARAY ÜZERİNE OYUNLAR OYNANMAYA BAŞLANDI,HANİ BİRİLERİ ŞAMPİYONLUKDAN UZAKLAŞTIYA BİZİ DE AŞA ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR,GS NİN HAKKINI YEDİRMEYİN,SAÇMA SAPAN CEZALARI GÜNDEME GETİRTMEYE ÇALIŞIYORLAR,DİKKATLİ OLUN BUNLARA FIRSAT VERMEYİN.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz.
Diğer Haberler