"Puan kaybı yaşamak istemiyoruz"
"SÜRPRİZ YAŞAMAK İSTEMİYORUZ"
Sahasında yarın Gençlerbirliği'ni ağırlayacaklarını belirten Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, bir sürpriz yaşamak istemediklerini söyledi. Son 3 maçtaki puan kayıplarının kendilerini zirveden uzaklaştırdığını hatırlatan Asbaşkan Hacısalihoğlu, şöyle devam etti:
"İYİ FUTBOLLA 3 PUAN"
"Bu nedenle Gençlerbirliği maçından 3 puanla ayrılmayı bekliyoruz. Kendi taraftarımız önünde oynayacağımız maçta güzel futbolumuzu bu sefer zaferle sonuçlandırmak amacındayız. Zirvedeki takımlarla aramızdaki puan farkı biraz fazla gibi gözükse de, bir seri yakalayıp çıkışımızı sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz."
BURAK:"ARKADAŞLIK SÜPER"
Yeni transfer Burak Yılmaz ise takımda bulunduğu kısa süre içinde arkadaşlık ortamına hayran kaldığını söyledi. Çok iyi karşılandığını vurgulayan Burak, şöyle konuştu:
"Herkes beni kendilerinden biriymiş gibi anında aile içine aldı. Böyle olunca, ben de uyum sorunları yaşamadım. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Umarım bu hafta sonu oynayacağımız maçı da kazanırız ve hem ligde, hem de kupadaki iddiamızı sürdürürüz."
ENGİN'İN SAKATLIĞI SORUN OLDU
Geçen hafta oynadığı Antalyaspor maçına iğne yapılarak çıkan Engin, sakatlığına rağmen Gençlerbirliği maçında da oynamak istediğini söyledi. Hafta içinde yapılan antrenmanlara fazla katılamayan Engin, "Eğer teknik heyet, görev vermek isterse yine her koşulda oynamaya hazırım" diye konuştu.
CALE'YE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
Milli takım kampından sonra dönen Hırvat futbolcu Cale'ye dün akşam basına kapalı olarak yapılan antrenmanın bitiminde sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. 25'inci yaş gününü teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla kutlayan Cale, büyük bir mutluluk yaşadı.




