Son dakika:
10 Şubat 2012 Cuma 17:17

 ADnet  
Reklam için

Yılmaz Vural'ın şike iddiasına büyük tepki

Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
A.A.
9 Şubat 2010
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın yaptığı açıklamaya ilişkin olarak, “5-1'lik kupa maçı sonrası 'bir daha Trabzon'a adım atmayacağım' deyip, sonra torpille Trabzonspor teknik direktörü olabilen birinin bu tip çarpık ifadeleri normaldir” dedi.

Yılmaz Vural'dan 18 yıl sonra gelen şike itirafı

Sadri Şener: Yılmaz Vural'ın söylediklerini ciddiye bile almam

Hacısalihoğlu, bordo-mavili kulübün internet sitesinden Yılmaz Vural'ın, Bursaspor'da görev yaptığı 1992 yılında Türkiye Kupası finalinde 5-1 kaybettikleri maçta, yeşil-beyazlı takımın kalesini koruyan Rumen Nitu'nun şike yaptığına dair bilgi aldığı yönündeki açıklamasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Vural'ın yaptığı açıklamayı hayretler içinde okuduklarını kaydeden Hacısalihoğlu, “Daha önce de yenildiği 5-1'lik kupa maçı sonrası 'bir daha Trabzon'a adım atmayacağım' deyip, sonra torpille Trabzonspor teknik direktörü olabilen birinin bu tip çarpık ifadeleri normaldir” ifadesini kullandı.

Hacısalihoğlu, şöyle devam etti: “Yılmaz Vural'ın bahsettiği kaleciyle hiçbir görüşmemiz, ilgimiz ve ilişkimiz olmamıştır, olamaz da. Aslında bu tip gelişmelere yatkın bir teknik adamın, dedikodularla hayal kurmasını yadırgamamak lazım. Ancak kendini Milli Takım sorumluluğuna layık gören biri, konuşurken daha dikkatli olmalı. Gelinen noktada Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunu da böyle dengesiz çıkışlar yapan birisini Milli Takım için gündeme dahil etmemesinden dolayı kutluyoruz.”

09/02/2010 - 21:07
Bakin Sayin Vural ancak ve sadece Bakirköydeki delileri adam bile yapamaz. Gelmis Milli Takima Calistirsin diye ileri cikariyorlar. Bence bunu söyleyenler biraz düsünmeliler.
09/02/2010 - 21:01
yani yilmaz hoca bu olurmu madem dürüstsünde neden dürüstlügünü dürüsluksüzle bu kadar sakladin 13 sene sonra nedense dürüst oldun gündem yaratmak icn neler yapiyorsun yazik...birde milli takima hoca olmak istiyorum diyorsun bu kisilik ile o ayyildizi temsil etmeye layyik degilsin....kiniyorum
 V E
09/02/2010 - 21:00
Adem sebetci sen BURSASPORUN adını ağzına kim oluyorsunda alıyorsun. Trabzon camiasının böle suçlanması evet doğru değildir. Camiaların böle suçlanmasından ziyade kişiler suçlanmalıdır (BEŞİKTAŞ DAHİL)!!! BURSA Osmanlıya başkentlik yapmış bir şehirdir senin haddinede değildir!!!
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz.
Diğer Haberler