Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv




 ADnet  
Reklam için
Hürriyet Anasayfa > Spor> Tüm Spor Futbol Haberleri
Önceki Haber     Sonraki Haber

De Nigris'in cenazesi Monterrey'de

Paylaş Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş Myspace'de Paylaş Twitter'da Paylaş
A.A. 21 Kasım 2009
Kalp krizinden hayatını kaybeden Meksika Milli Takımı oyuncusu Antonio De Nigris'in cenazesi, doğduğu şehir olan Monterrey'e getirildi.

Yunanistan'ın Larissa takımında forma giyerken, hafta başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 31 yaşındaki De Nigris'in cenazesi son görev için doğduğu şehir Monterrey'e nakledildi.

Bir dönem Turkcell Süper Lig'de Gaziantepspor, Ankaraspor ve son olarak Ankaragücü'nde forma giyen Antonio De Nigris'in cenazesinin dün gece geç saatlerde Monterrey'e ulaştırıldığı ve polis eşliğinde havaalanında ayrıldığı bilirildi. Havaalanında Monterrey şehrinin takımı olan Rayados'un birkaç taraftarının da De Nigris'e saygısını sunmak için havalanına geldiği kaydedildi.

De Nigris için yerel takımlardan Rayados'un stadında bir tören yapılacağı belirtildi.
 
Yorumlarınızı Yazınız
Bu haber hakkında henüz yorum yok
Diğer Haberler
Yakala.Co
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
          Vuslat Doğan      Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Anneyiz.biz Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH