Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv




 ADnet  
Reklam için
Hürriyet Anasayfa > Spor> Tüm Spor Futbol Haberleri
Önceki Haber     Sonraki Haber

Şampiyon Hacı

Paylaş Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş Myspace'de Paylaş Twitter'da Paylaş
A.A. 22 Kasım 2009
Türk futbolculardan Gökdeniz Karadeniz ile Hasan Kabze'nin formasını giydiği Rubin Kazan, Rusya Premier Ligi'nin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Rubin Kazan, ligin bitimine bir hafta kala sahasında, Fatih Tekke'nin takımı Zenit St. Petersburg 0-0 berabere kalırken, en yakın takipçisi Spartak Moskova'nın CSKA Moskova'ya son dakika golüyle 3-2 yenilmesinin ardından Gökdeniz ile Hasan'ın takımı şampiyonluğunu erken ilan etmiş oldu.

Zenit St. Petersburg maçı sırasında Moskova'dan gelen haberle şampiyonluk kutlamalarına erken başlayan Rubin Kazan'da, Gökdeniz ve Hasan şampiyonluğu karşılaşmanın ardından ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak kutladılar.

Rubin Kazan-Zenit St. Petersburg maçında Gökdeniz, 80 dakika oynayıp, yerini Hasan Kabze'ye bırakırken, Fatih Tekke de müsabakada 83 dakika forma giydi.

16 takımlı Rusya Premier Ligi'nde 29 maçta 18 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyeti bulunan Rubin Kazan, 60 puanla zirvede yer alıyor.

Rusya'da geçen sezon da şampiyon olan Rubin Kazan, üst üste ikinci kez mutlu sona ulaşmış oldu.

 
Yorumlarınızı Yazınız
Bu haber hakkında henüz yorum yok
Diğer Haberler
Yakala.Co
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
          Vuslat Doğan      Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Anneyiz.biz Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH