Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv




 ADnet  
Reklam için
Hürriyet Anasayfa > Spor> Tüm Spor Futbol Haberleri
Önceki Haber     Sonraki Haber

Enke veda mektubu bırakmış

Paylaş Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş Myspace'de Paylaş Twitter'da Paylaş
A.A. 11 Kasım 2009
İntihar ettiği belirtilen Alman Birinci Ligi takımlarından Hannover 96'nin ve Alman milli takımının kalecisi Robert Enke'nin veda mektubu bıraktığı bildirildi.

Polis sözcüsü Stefan Wittke, Enke'nin bıraktığı bir mektubun bulunduğunu belirtirken, içeriği hakkında bir açıklama yapmadı.

Alman hükümetinin sözcüsü yardımcısı Christoph Steegmans, Almanya Başbakanı Angela Merkel'in, Enke'nin eşine bir başsağlığı mesajı gönderdiği ve üzüntüsünü dile getirdiğini ifade etti.

Öte yandan, Bundesliga'da ve İkinci Lig'de yapılacak olan 13. hafta karşılaşmaları öncesi saygı duruşunda bulunulacağı, takımların sahaya siyah pazu bantı ile çıkacakları belirtildi.

Hannover 96 takımının 32 yaşındaki kalecisi Robert Enke, tren kazası sonucu dün ölmüştü. Enke'nin intihar ettiği ifade ediliyor.
 
Yorumlarınızı Yazınız
Bu haber hakkında henüz yorum yok
Diğer Haberler
Yakala.Co
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
          Vuslat Doğan      Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Anneyiz.biz Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH