Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv





 ADnet  
Reklam için
Hürriyet Anasayfa > Spor> Tüm Spor Futbol Haberleri
Önceki Haber     Sonraki Haber

Rüştü: Şampiyon olacağımıza inanıyorum

Paylaş Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş Myspace'de Paylaş Twitter'da Paylaş
A.A. 9 Kasım 2009
Beşiktaş'ın deneyimli kalecisi Rüştü Reçber, “Sezon sonunda yeniden şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.

Beşiktaşlı kaleci Rüştü, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) yayın organı uefa.com'un, Avrupa Şampiyonlar Ligi anılarına ilişkin sorularını yanıtladı.
“Sakatlığı, Beşiktaş'ın sahasında Wolfsburg'a 3-0 yenilip, gruptan çıkma şansını yitirdiği maçtan Rüştü'yü alıkoydu, ancak 36 yaşındaki kaleci, ilk kez 13 yıl önce Fenerbahçe ile tanıştığı Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yeniden yer almaktan mutlu” denilen haberde, tecrübeli file bekçisinin kısaca futbol kariyeri anlatıldı.

Rüştü Reçber, uefa.com'un, “Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yeniden oynuyor olmaktan dolayı neler hissediyorsunuz?” sorusunu, “Uzun zaman olmuştu. Böylesine büyük bir turnuvanın bir parçası olmak bir şans, yeniden burada oynamak büyük bir zevk. Hala üst düzey oynayabiliyorum. Bu da benim için başka büyük bir başarı” şeklinde yanıtladı.

“Fenerbahçe döneminden kalma Şampiyonlar Ligi anılarınız neler?” sorusuna da Rüştü, “1996 yılında Manchester United ile yaptığımız maçı asla unutamam. O sezona kadar Manchester United, 40 yıldır evinde yenilmemişti ve biz o galibiyet serisine son vermeyi başarmıştık, bu unutulmazdı” yanıtını verdi.

Deneyimli kaleci, uefa.com'un, “Geçen sezon Beşiktaş, Türkiye'de lig şampiyonu olup, Türkiye Kupası'nı da kazandı. Yalnız bu sezon bunu başarmak zor görünüyor” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Geçen sezon, bizim için çok başarılı geçti, ancak maalesef bu sezona iyi başlamadık. Önümüzde daha haftalar var ve kendimizi toparlayıp, yeniden iyi sonuçlar alacağımıza dair inancım tam. Ligin lideri takımla aramızda büyük bir puan farkı var gibi görünüyor, ancak farkı kapatmak için elimizden geleni yapacağız. Çok iyi oyuncularımız var, özverili hocalarımız var. Yeniden bir numara olmamak için hiçbir neden göremiyorum, özellikle de teknik direktör Mustafa Denizli'nin yönetiminde. Yapmamız gereken tek şey, çok çalışmak, maçlara odaklanmak ve kaliteli bir takım olduğumuzu aklımızdan çıkarmamak. Sezon sonunda yeniden şampiyon olacağımıza inanıyorum.”

Rüştü, İnönü Stadı'na her ayak bastığında neler hissettiğinin sorulması üzerine de “Burada, tribünlerde çok fazla insan olduğunu, TV başında da daha milyonların olduğunu kendinize söylüyorsunuz. Çok heyecan duyuyorsunuz, bazen bacaklarınızı bile hissedemiyorsunuz. Bazen patlayacağınızı zannediyorsunuz, ancak maçı kazanınca sevinçten uçuyorsunuz” cevabını verdi.
  Yorum Sayısı 2 / 2     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
metin sayilir 09/11/2009 - 18:29
NEYINE GÜVENIYORSUNKI SAMPIYON OLACAKSIN, DEREYI GÖRMEDEN PACALARINI SIVAMA SÜKRÜ BEY...
Çok İyi %18 İyi %18 Normal %18 Kötü %18 Beğenmedim %27
halil akcali 09/11/2009 - 18:16
basligi okur okumaz güldüm cok komik geldi
Çok İyi %18 İyi %18 Normal %18 Kötü %18 Beğenmedim %27
Bu haberin diğer yorumcuları
YORUM ANALİZ
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz.
  Yorum Sayısı 2 / 2     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
Diğer Haberler
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
Hürriyet Tatil
                Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak İş Ara Anneyiz.biz Hürriyet Oto İddaa Oyna Avrupa Birliği DYH