ADnet  
Reklam için
Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv





 ADnet  
Reklam için
 Spor Futbol
Önceki Haber     Sonraki Haber
Bosna maçının 11'i belli oldu
A.A.   11 Ekim 2008
(A) Milli Futbol Takımı, 2010 Dünya Kupası elemelerinde, 5. grupta yarın Bosna-Hersek ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Milliler, maçın oynanacağı BJK İnönü Stadı'nda, bir bölümü basın mensuplarına açık tutulan antrenmanda, ısınmanın ardından taktik çalışma yaptı.

Sakatlıkları nedeniyle dünkü çalışmaya katılmayan Sabri ve Arda, son antrenmanda takım çalışmasında yer aldı.

Futbolculara taktik ağırlıklı çift kale maç yaptıran teknik direktör Fatih Terim, yarınki maç için Volkan, Sabri, Servet, İbrahim, Hakan, Kazım, Aurelio, Ayhan, Arda, Batuhan ve Mevlüt'ten oluşan 11 kişilik kadroyu denedi.

Milli takım sağlık ekibi, Sabri ve Arda'nın durumlarının bu akşamki antrenmanın ardından tekrar kontrol edileceğini ifade ederken, iki oyuncu da taktik maçında iyi göründü.

Bu arada, teknik direktör Terim, pas çalışmaları yapıldığı sırada genç forvet Batuhan ile saha içinde kısa bir süre özel görüşme yaptı. Terim'in daha sonra Mevlüt, Sabri ve Kazım ile de konuştuğu görüldü.
Mind ile haber kaçırmaya son!
HEMEN YÜKLE
İLK 1 AY ÜCRETSİZ
 
Yorumlarınızı Yazınız
Bu haber hakkında henüz yorum yok
Diğer Haberler
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
Hürriyet Tatil
1.Fenerbahçe91128
2.Galatasaray81225
3.Beşiktaş73224
4.Bursa72323
5.Büyükşehir Bld.63321
6.Kayseri54219
Fikstür
Gol Krallığı
Haftanın Cezalıları
 
 
TFF 1. Lig
Premier League
Fransa Ligue 1
Bundesliga
İtalya Serie A
İspanya La Liga
                Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak İş Ara Anneyiz.biz Hürriyet Oto İddaa Oyna Avrupa Birliği DYH