Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv




 ADnet  
Reklam için
Hürriyet Anasayfa > Spor> Tüm Spor Diğer Haberleri
Önceki Haber     Sonraki Haber

Pistte madalya yağdı

Reha ERUS/İTALYA 3 Temmuz 2009
Akdeniz Oyunları’nda heyecan tüm hızıyla sürerken, atletlerimiz 3. günü biri altın, 3’ü bronz olmak üzere 4 madalya ile kapattı.

Adriatico Stadı’nda gerçekleşterilen atletizm müsabakalarında Nevin Yanıt, birinci gelerek oyunlarda şampiyonluğu elde etti. Bayanlar 100 metre engelli finalinde piste çıkan genç sporcumuz, 13.08’lik derecesiyle rakiplerine fark atarak altın madalyanın sahibi oldu.

Erkekler 3 bin metre engellide madalya umudumuz Halil Akkaş da yüzümüzü kara çıkarmadı. Milli atlet, son 100 metredeki atağıyla İtalyan rakibini geçerek 8.30.08’lik derecesiyle üçüncülüğü elde etti. Bu dalda, Faslı atlet Jamel Chatbi 8.13.11’le oyunlar rekoru kırıp, ipi önde göğüsledi.

Üçtaş gümüş aldı

Erkekler 10 bin metrede Selim Bayrak,29.36.29’la bronz madalyaya ulaştı.
Emrah Altunkalem, Ali Ekber Kayas, Mustafa Delioğlu ve Tuncay Örs’ten oluşan 4x100 metre erkek bayrak takımımız, 40.73’lük derecesiyle İtalya ve Fransa’nın ardından 3. sırayı aldı. 400 metre engelli yarı finalinde Tuncay Örs, 51.91’le serisinde 5. oldu ve elendi. Eşref Apak, çekiç atmada 73.56 metrelik atışıyla 4. sırayı aldı ve hayal kırıklığı yarattı. Fatih Yıldırım da 73.56 ile 6. sırada kaldı. Bayanlar 800 m tekerlekli sandalyede Hamide Kurt 5., Damla Ülker ise 8. oldu. 800 metrede Yeliz Kurt 5’inci, 1500 metrede Kemal Koyuncu ise 12. olabildi. Bayanlar artistik cimnastikte atlama beygirinde Göksu Üçtaş, 13.650 puanla gümüş madalya aldı. Gencer Özcan, Mustafa Hocaoğlu ve Hamza Hakan Sayın’dan oluşan Erkek Golf Milli Takımı 573 (-3) vuruş sayısıyla bronz madalya kazandı.
  Yorum Sayısı 2 / 2     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
SAHiN Yüce 03/07/2009 - 14:52
Kizlarimizin sikmaba§ yapildigi bir ülkede,nadide bayan sporcularin cikmasi ve altin madalya kazanmalari mucize..Bu mucizeyi ülkeme ya§atanlarin ak alinlarindan öpüyorum..Türkiye-de haydi KIZLAR SPORA kampanyasi ba§latilmasi lazim..Bu kampanyadan yeti§ecek olan KARDELENLERE ihtiyacimiz var!
Çok İyi %20 İyi %15 Normal %17 Kötü %20 Beğenmedim %26
neslihan senturk 03/07/2009 - 9:14
Sporcularımızı tebrik ediyorum. Oyunları izlerken gerçekten içim gidiyor. 75 milyonluk ülkeden toplamda sanırım 40 diye hatırlıyorum sporcu var. Spora değer vermiyoruz. Sporcu çıkaramıyoruz. Yunanıstan gibi nufusu İstanbul kadar olan bir ülke bir sürü sporcuyla katılıyor. Devlet sporu desteklemeli
Çok İyi %30 İyi %18 Normal %16 Kötü %16 Beğenmedim %20
Bu haberin diğer yorumcuları
YORUM ANALİZ
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz.
  Yorum Sayısı 2 / 2     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
Diğer Haberler
Yakala.Co
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
          Vuslat Doğan      Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Anneyiz.biz Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH