Şampiyonlar yurda döndü

Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla 17.20 sıralarında İstanbul'a gelen Bahçeşehir Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı Avrupa Şampiyonluk kupası ile basın mensuplarına poz verdi. Türkiye'ye Avrupa Şampiyonu olarak dönmekten çok mutlu olduklarını belirten Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Kürşat Dolunay şunları söyledi:
"Türkiye'yi temsilen bayanlarda ilk defa böyle bir derece yapılıyor. Bünyemizde 9 tane A-1 ve A-2 Milli Takımında mücadele eden sporcumuz bulunuyor. Bu şampiyonluktan çok mutluyuz. Bu Türk voleybolu için güzel bir gelişme" dedi.
RAKİPLERİNİ BİR BİR DEVİRDİ
2010 yılını Türkiye şampiyonu olarak Avrupa Üniversitelerarası Voleybol Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etme hakkı kazanan Bahçeşehir Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı grup maçlarında Almanya'yı 3-0, Polonya'yı 3-1, çeyrek finalde Portekiz'i 3-0, yarı finalde İspanya'yı 3-0 ve finalde Sırbistan'ı aynı skorla devirerek Avrupa Şampiyonu oldu.



