Spor Toto Süper Lig’de 23. hafta puan durumu! Süper Lig'de lider kim?

Güncelleme Tarihi:

Spor Toto Süper Lig’de 23. hafta puan durumu Süper Ligde lider kim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 13:26

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftası bugün gerçekleşecek olan Fenerbahçe – Beşiktaş karşılaşması ile sona erecek. 23. haftanın son maçı olan Fenerbahçe – Beşiktaş derbisi merakla bekleniyor. Peki, Süper Lig 23. haftada puan durumu nedir? Süper Lig’de ilk sırada hangi takım var? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında yine heyecan dolu maçlar geride kaldı. Çekişmeli geçen haftada son maç bugün oynanacak. Peki, 4 büyüklerin ligdeki karşılaşmaları nasıl sonuçlandı? Lider olan takım hangisi oldu?

FENERBAHÇE – BEŞİKTAŞ DERBİSİ NE ZAMAN

Süper Lig’in 23. haftasında en çok merak edilen maç FenerbahçeBeşiktaş derbisi oldu. Bu akşam Şükrü Saraçoğlu Stadında bir araya gelecek olan her iki takım da liderlik koltuğu için mücadele edecek. Şuan 51 puanla ilk sırada yer alan Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin arasında 1 sayılık fark bulunuyor. Karşılaşma sonucunda her türlü beraberlik durumunda Beşiktaş lider olarak kalırken, sadece Fenerbahçe’nin karşılaşmadan ayrılması durumunda lider olma şansı bulunuyor. Fenerbahçe kendi sahasında 11 senedir Beşiktaş’a galibiyet yaşatmazken bu akşam gerçekleşecek olan maçın çekişmeli geçeceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

TRABZONBNSPOR OSMANLISPOR’U AĞIRLADI

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Trabzonspor Osmanlıspor’u sahasında ağırladı. Çekişmeli geçen maçta Trabzonspor karşılaşmadan 2 – 1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Maç sonucunda puan alamayan Trabzonspor 3 puanı Osmanlıspor’a kaptırdı. Trabzonspor’da 47. dakikada Sefa Yılmaz rakip filelere gönderdiği golle skor alırken, Osmanlıspor’un gollerini ise 40. ve 51. dakikada Raul Andrei Rusescu kaydetti.

GALATASARAY AĞIR YENİLGİ ALDI

Süper Lig’de bu hafta Gaziantepspor’un evine konuk olan Galatasaray karşılaşmadan ağır bir yenilgiyle ayrıldı. 2 – 0’lık mağlubiyetle evine dönen Galatasaray, 3 puanı da Gaziantepspor’a kaptırarak ligde 2 sıra geriye düştü. Karşılaşmanın gollerini ise 5. dakikada Emre Nefiz, 54. dakikada ise Daniel Larsson kaydetti. Galatasaray’ın kalesinde ikinci golü görmesinin ardından Galatasaray taraftarı teknik ekibi, Mustafa Denizli’yi ve oyuncuları protesto etti. Galatasaray taraftarı Denizli’yi istifaya çağırdı.

Süper Lig’in 23. haftasında oynanan diğer maçlardaki skorlar ise şu şekilde oldu;

İstanbul Başakşehir 1 - 0 Kayserispor

Mersin 0 - 2 Konyaspor

Rizespor 2 - 0 Kasımpaşa

Eskişehirspor 0 - 1 Bursaspor

Sivasspor 0 - 0 Antalyaspor

Haberin Devamı

Gençlerbirliği 3 - 1 Akhisar Belediyespor

SPOR TOTO SÜPER LİG 23. HAFTANIN PUAN DURUMU

Spor Toto Süper Lig’de bugün oynanacak olan Fenerbahçe – Beşiktaş derbisi öncesinde puan durumu şu şekildedir;

1.Beşiktaş – 51 puan

2.Fenerbahçe – 50 puan

3.Konyaspor – 40 puan

4.Medipol Başakşehir – 39 puan

5.Galatasaray – 37 puan

Süper Lig’in 23. haftasına dair detaylı puan tablosu ise aşağıdaki gibidir;

Spor Toto Süper Lig’de 23. hafta puan durumu Süper Ligde lider kim

BAKMADAN GEÇME!