Spor Toto 3. Lig

Güncelleme Tarihi:

Spor Toto 3. Lig
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2015 10:51

BB ERZURUMSPOR

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, Tekirdağspor maçı sonrası yaptığı değerlendirmede “Futbolun meyvesi ‘gol’ bizim hem kaybetme hem de mazeret üretme lüksümüz yok.” Dedi.
SAVUNMA ADINA DAHA ATAK OYNAYAN ERZURUMSPOR VARDI
Teknik Direktör Besim Durmuş, ‘Futbolun tek meyvesi gol’ diyerek puan kaybetmede mazeret ve lükslerinin olmadığını belirterek, şunları söyledi:
“Tekirdağ’a gelirken, kendi sahamızda son dakikada kaybettiğimiz iki puan vardı. Bu iki puanı telefi etmek istiyorduk. İyi konsantre olduk. Maçın başından sonuna kadar kazanacak davranışı, hem topa sahip olan her bölgede ne yaptığını bilen, savunma adına daha iyi organize, daha iyi atak yapan bir Erzurumspor vardı. Sahada futbol adına oyuncularımız kazanmak adına ellerinden geleni ortaya koydular. Ama maalesef gol olmayınca futbolun meyvesi ‘gol’ bizim hem kaybetme hem de mazeret üretme lüksümüz yok.
YAKALADIĞIMIZ POZİSYONLARI GOLE ÇEVİREMEDİK
Rakipte yoruldukça sürekli oyunda özellikle 60’ncı dakikadan sonra, beklenmedik bir hakem hatası ile kalecimiz Ahmet kırmızı kart oluşturdu. Hakem isteseydi sarı kartla geçiştirebilirdi. Direkt kırmızı kartla Ahmet’i oyundan attı. Tam bu sırada kulübe de Oltan’ı oyuna sokuyorduk. Maalesef Serdar’ı çıkararak kaleci İlker’i oyuna almak durumunda kaldık. Ama, 10 kişi ile son 15 dakikayı geriye yaslanmadan dimdik ayakta durarak maçı berabere bitirdik. Kaybedilen iki puan var. Biz yarışan bir takımız, hedefleri olan bir takımız. Bu gün itibari ile üzgünüz, ama üzülmek bir şeyi ifade etmiyor, gol atacaksın. Artık takım daha rekabet ortamına girdi. 90 dakika içinde çok değerli pozisyonlarımız var. Yakaladığımız pozisyonları gole çevirmedik. Özverili ve daha coşkulu Erzurumspor forması altında mücadele eden bir takıma dönüştük. Çarşamba günü kupa maçımız var, Cumartesi günü Zonguldak spor ile lig maçımız var. İnşallah bu iki maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.”
TEKİRDAĞ ERZURUMLULAR DERNEĞİNDEN COŞKULU KARŞILAMA
Maçtan sonra, BB Erzurumspor’a destek veren Tekirdağ Erzurumlular Dernek Başkanı Recep Nişancı, Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Kocal, Şimşek Nişancı Erzurumsporlu taraftarlar tarafından Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, teknik heyet ve futbolculara yemek ikramında bulundu. Dernek binasında kendilerini sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı Demirhan, mazi-beyazlı taraftarlara, “Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Bağrınıza bastınız, sıcak ilginizi esirgemediniz. Taraftarımızın 90 dakika coşkulu tezahüratınız, hem de sahadaki futbolcularımıza güç kattınız. Erzurumspor’un şampiyonluk yolunda ne gerekiyorsa onu yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Ben bu takım şampiyon olacak diyorum. Fedakar destekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!