Spor Toto 2. Lig

Güncelleme Tarihi:

Spor Toto 2. Lig
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2016 16:22

- Amed Sportif Faaliyetler, lig lideri Manisaspor ile yarın sahasında yapacağı maçı kazanıp, galibiyet özlemine son vermek istiyor.

Haberin Devamı

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, lig lideri Manisaspor ile yarın sahasında yapacağı maçı kazanıp, galibiyet özlemine son vermek istiyor.

Amed Sportif Faaliyetler Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Yeşil, ligin ikinci yarısında galibiyet alamadıklarını, bu şansızlığa son vermek istediklerini söyledi.

Yeşil, Ziraat Türkiye Kupasına veda ettiklerini artık, tek hedeflerinin lig olduğunu belirtti.

Yeşil, "Ziraat Türkiye Kupası maçları nedeniyle bir türlü lige konsantre olamadık. Bu nedenle ligde istediğimiz sonuçları alamadık. İkinci yarıda yaptığımız maçlarda galibiyetimiz bulunmuyor. Bu nedenle ligde iyi bir durumda değiliz. Ama toparlanmak ve ligin üst sıralarına hızla tırmanmak istiyoruz" dedi.

Sahalarında, grup lideri Manissapor'u yarın konuk edeceklerini ve bu karşılaşmanın her iki takım adına büyük önem taşıdığını ifade eden Futbol Şube Sorumlusu Yeşil, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"Biz ligde iyi bir çıkış başlatmak ve hızlı alt sıralardan uzaklaşmak, rakibimiz ise liderliğini korumak için mücadele edecek. Ligin iki güçlü takımının karşı karşıya geleceği maçta istediğimiz sonucu almak için elimizden geleni yapacağız. Ev sahibi olmanın avantajlarını en iyi şekilde değerlendirip sonuca gitmeye çalışacağız. Ben yarınki maçtan mutlaka istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!