Spor hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor hattı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2006 00:00

Newcastle’dan Nihat’a teklif

REAL Sociedad takımından ayrılmaya hazırlanan Nihat Kahveci’nin menajeri Ahmet Bulut, Graeme Souness’un teknik direktörlüğündeki Newcastle United Kulübü’nün de milli oyuncuya teklif getirdiğini söyledi. İspanyol basınında geçtiğimiz günlerde çıkan iddiayı doğrulayarak Newcastle United’ın da Nihat’a teklif sunduğunu ifade eden menajer Bulut, "Newcastle, Nihat Kahveci’nin durumunu sormak için bana telefon etti ve konuşmaya yeni başladık" diye konuştu.

Franck Ribery’nin gözü Fransa Milli Takımı’nda

G.SARAY’dan ayrılarak Marsilya’da top koşturmaya başlayan Franck Ribery, Fransa Milli Takımı’nda Zidane ve Henry gibi oyuncuların yanında yeri olduğunu söyledi. Ribery, Fransız L’Equipe gazetesindeki röportajında, "Eğer Raymond Domenech beni çağırırsa, hemen giderim. Kendimi orada görüyorum. Bu takımda yerim olduğuna inanıyorum. Beni alırlarsa, nedenini çok iyi biliyorum. Çünkü hızlıyım, sağ ve sol kanatta oynayabilirim" dedi. Ribery gelecek sezon da Marsilya’da kalacağını belirtti.

Ekimde Antalya’da Güreş Festivali var

FILA tarafından ilk kez düzenlenecek Dünya Geleneksel Güreş Festivali 26 Ekim 2006 tarihinden itibaren, 9 gün süreyle Antalya’da yapılacak. Ülkeler, geleneksel güreşlerini Antalya’da tanıtacak. FILA’da geleneksel güreşlerden sorumlu asbaşkan olan Ahmet Ayık, festivalde yer alacak tüm geleneksel güreş dallarının FILA bünyesine alınacağını ve sonraki aşamada bunlardan bazılarında uluslararası organizasyonlar da düzenleneceğini açıkladı. Plaj güreşi, Rusların geleneksel güreşi olan "sambo"da ilk Dünya Şampiyonaları Antalya’da yapılacak.

Serhat, Belçikalı erkekleri kızdırdı

ANDERLECHT takımında forma giyen Serhat Akın, piyasa sürdüğü özel t-shirtlerle erkeklerin tepkisini çekti. Akın, kendisine ait resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, kız arkadaşı Claudia ile birlikte tekstil sektörüne girmeye karar verdiklerini ve kız arkadaşına orijinal fikirlerini hayata geçirmesi konusunda destek olmaya başladığını ifade ederken, ilk ürünleri olan "Erkekler Domuzdur" (Men are Pigs) yazılı t-shirtlerin bayanlardan büyük ilgi gördüğünü, erkeklerin tepkisini çektiğini kaydetti.

Christian Vieri Monaco yolunda

ÆMILAN’ın ünlü golcüsü Christian Vieri Fransa’nın Monaco takımına transfer oluyor. Fazla forma şansı bulamamaktan yakınan ve Dünya Kupası öncesi oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini açıklayan 32 yaşındaki futbolcunun, önümüzdeki günlerde yeni kulübüne imza atması bekleniyor.

UEFA Başkanı emekli oluyor

UEFA Başkanı Lennart Johansson, 2007 yılında emekliye ayrılıyor. Yunanistan’da, Kathimerini Yayın Grubu’nun haftalık magazin dergisi Kappa’ya açıklama yapan 76 yaşındaki Johansson, 2007’de UEFA ile sözleşmesinin sona erdiğini belirterek, "Benim için gitme vakti geldi. Artık sorumluluklarımı bir başkası üstlenmeli" diye konuştu.

Diyarbakır Mikic’i aldı

DEVRE
arasında birçok oyuncuyu kadrosuna katan Diyarbakırspor’un son transferi Sırbistan Karadağlı Mikic oldu. Yeşil kırmızılı kulübün şube sorumlusu Felat Hevedanlı, Zeleznik’te oynayan sol kanat oyuncusu Mikic’i renklerine bağladıklarını söyledi. K.Erciyesspor ise, Ankaragücü kalecisi Zafer’le sözleşme imzalarken, denemeye aldığı Nijeryalı forvet Abdul Iyodo’yu beğenmeyerek geri gönderdi.

Ankaragücü ter attı: 3-0

İKİNCİ
yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren takımlardan Ankaragücü, Türk Telekomspor’la oynadığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Gençlerbirliği ise Belçika Birinci Ligi ekiplerinden Germinal Antwerp’i 3-2 mağlup etti.

Halil güç katacak

SCHALKE Başkanı Gerhard Rehberg, Halil Altıntop’un önümüzdeki sezondan itibaren Schalke’de oynayacak olmasının takıma büyük güç katacağını söyledi. Rehberg, G.Saray’la kardeş kulüp olduklarını ve Gerets’e talip olmadıklarını belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!