Spor Hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor Hattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2009 21:40

Haberin Devamı

? Oğuzhan BOYSAN / izmir, (DHA)DENİZLİSPORLU Murat Karakoç’tan sonra Lüleburgaz’dan stoper Alişan’la da anlaşan Bucaspor, Göztepe’yle yolları ayrılan santrfor Şadi Çolak’tan olumsuz yanıt aldı. Şadi’nin Buca’nın teklifine, “İzmir’e alışamadım. Ailemden daha fazla ayrı kalmak istemiyorum” yanıtını verdiği bildirildi. Erciyessporlu orta saha oyuncusu Mehmet Al’la da ilgilenen Buca,  futbolcunun kulübüyle anlaşmaya çalışıyor.

Giyotinden kurtuldular

? Ergin KARATAŞ, (DHA)İKİNCİ Lig’de Play-Off’u garantileyen Göztepe’de bazı futbolcular son haftalarda gösterdikleri performansla giyotinden kurtuldu. İki ay önce takımdan ayrılan Alper’in yanı sıra Önder ve Övünç’ün bileti kesip, Şadi’den bonservisi için 75 bin TL talep edilen Göz-Göz’de, birkaç hafta öncesine kadar kalıp kalmayacakları belirsiz olan Ali Mumcu, Serkan Güney, Burak, Mehmet Akif ve Hasan’ın kesin olarak takımda tutulacakları öğrenildi. Takımın demirbaşları Tamer, Sinan, Evren, Bulut, Mert, Ferhat, Tayfun, Recep ve Hüseyin de kalacak. Ahmet Sağlam, İbrahim ve geçen sezondan beri sözleşmesi süren sakat Serkan Yıldık’ın da bileti kesilecek. Ferdi, Serhat ve Eray’ın durumları yapılacak transferlere göre netleşecek. Sarı-kırmızılılar, Teknik Direktör Erol Azgın’ın raporu doğrultusunda kanatları ve forveti takviye edecek.

Haberin Devamı

Bornova Bld’de Koljevic gitti

BEKO Basketbol Ligi’ndeki ilk sezonunda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Bornova Bld, Karadağlı oyun kurucu Ivan Koljevic’le yollarını ayırdı. Kepez Bld’den Cüneyt Erden’in alınmasıyla guard pozisyonundaki rotasyonunu genişleten izmir temsilcisi, dört yabancılı sistemde istediği süreyi alamayan, son haftalarda da performansı düşüşe geçen Koljevic’le anlaşarak sözleşmesini fesh etti.

Aliağa-F.Bahçe pazar 13.00’te

ALİAĞA Petkim’in pazar günü fenerbahçe Ülker’le oynayacağı maçın 13.00’te başlayacağı açıklandı. Genel Menajer Birtan Saka, 2010’un ilk maçında dev bir ekibi ağırlamalarının güzel tesadüf olduğunu belirterek, “Naklen yayın nedeniyle 13.00 gibi erken bir saatte maça çıkacağız. Bugüne kadar tribünleri dolduran taraftarlarımızın, pazar günü de ENKA spor Salonu’ndaki yerlerini alacağına inanıyorum. Bu maçı kazanıp 2010’a  güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kaf-Kaf’ta Emre defteri kapandı

PINAR Karşıyaka yönetimi Emre Bayev’in transferinden vazgeçti. Transfer döneminde Darüşşafaka’dan alınan, ancak sakatlığı nedeniyle sözleşmesi aktif hale getirilmeyen genç pivotun bir süre daha sahalardan uzak kalacağının açıklanması üzerine köprüler atıldı. Gökper’in Kepez Bld’ye kiralanması sonrasında oyun kurucu pozisyonunda Holston ve genç Serkan’dan başka alternatifi kalmayan yeşil-kırmızılıların takviye çalışmalarına başladığı ifade edildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!