Spor camiası iftar yemeğinde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Spor camiası iftar yemeğinde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2018 15:55

Spor camiası iftar yemeğinde buluştu

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’de spor camiası, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
Büyükşehir Belediyesi Spor Tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeğine, Vali Yardımcıları Mahmut Halal ve Süleyman Deniz, Aydıncık Kaymakamı Mehmet Erhan Türker, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Karargah Destek Kıtaları Komutanı Dz. Alb. Namık Kemal Gökçe, spor camiasının başkan ve yöneticileri ve muhtarlar katıldı.
Yemekte öncesi konuşan Başkan Kocamaz, Mersin’e hizmet verirken, kentte yaşayan bütün insanların doğum yerine, rengine, inancına, dünya görüşüne bakmadan hizmet verdiklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın hiç birini bir diğerinden ayırt etmiyoruz. Hepsini Yaradan’ın bizlere özel olarak emanet ettiği emanetler olarak görüyoruz. Hepsine eşit mesafede durup, eşit hizmetler götürmeye çalışıyoruz. Allah’ın özene bezene yarattığı cennetin yeryüzü şubesi Mersin’de hep birlikte yaşıyoruz ve bunun kıymetini bilmek durumundayız. Ülkemize, bayrağımıza, devletimize, milletimize sahip çıkmalıyız. Üzerimize oynanan oyunları iyi idrak etmeli, bilinçli bir şekilde hareket edip, ona göre tavır sergilememiz gerekiyor. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Çok şükür Türk Silahlı Kuvvetleri’nin içindeki bu vatan için can vermeye hazır Mehmetçiklerimiz sınır ötesinde verdiği mücadelelerle o bölgeleri güvenli, hale getirdiler" dedi.
Her zaman yana sporun ve sporcunun yanında olduklarını, gençleri sportif faaliyetlere yönlendirmek için çaba sarf ettiklerini ifade eden Kocamaz, "Geçmişten bu yana spor camiasına verdiğimiz desteklerin bundan sonra da devam edeceğini belirtmek istiyorum. Bizim acil olarak Mersin takımlarında oynayacak, Mersin’i ulusal takımlarda, milli takımda en iyi şekilde temsil edecek sporculara ihtiyacımız var. Elbette aramızda milli sporcularımız da var. Onlara da bugüne kadar gösterdikleri başarılardan dolayı teşekkür ediyorum"  diye konuştu.
Katılımcılar iftar yemeği öncesi Kadir Somer’in seslendirdiği ilahiler ile iftarı karşılarken, Muğdat Camii Müezzini Hasan Tekerlek tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Dualarla orucunu açan katılımcılar yemek sonrası sevilen şair Ahmet Selçuk İlkan’ın şiirleri ile akşamı sonlandırdı. Yemekte Hokey Türkiye Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Güven, Başkan Kocamaz’a buz hokeyi malzemeleri hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!