Spor camiası Canik'te buluştu

Güncelleme Tarihi:

Spor camiası Canikte buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2018 14:19

Spor camiası Canik'te buluştu

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'un Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun spor camiasıyla iftarda buluştu. Başkan Genç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın da katıldığı programda, sporun şehrin tanıtımında ve marka değerinin artmasında önemli yeri olduğunu belirtti.

Canik Belediyesi ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Samsun Şubesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği bu yıl da yoğun ilgi gördü. Canik Kültür Merkezi'nde spor camiasını bir araya getiren iftar organizasyonunda Canik Belediye Başkanı Osman Genç, masaları tek tek dolaşarak konuklarla yakından ilgilendi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ile AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ve AK Parti Milletvekili Adayı Caner Göktepe'nin de yer aldığı iftarda, Samsunspor'un eski günlerine dönmesi temennisinde bulunuldu.
İftar sonrası yaptığı konuşmada sporun önemini anlatan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Türkiye'nin ihtiyacı olan birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin futbolla birlikte güçlendiğine şahit olduk. Spor, gençleri yeniden hayata tutacak bir daldır. Bu nedenle AK Parti olarak spor alanında da önemli yatırımlar yaptık ve spora destek olduk. Hep birlikte bu ülke için bir mücadele veriyoruz. 24 Haziran seçimlerinde destek bekliyoruz. Daha yapacak çok işimiz var. Tüm hemşehrilerimin ve sizlerin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum" dedi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç ise "Samsunspor'un 2 yıl içinde Süper Lig'e çıkmasını diliyorum. Yeni yönetime başarı diliyorum. Onların başarısı Samsun'un başarısı olacaktır. Samsunspor Samsun'un markasıdır ve bu markayı muhakkak hak ettiği yere taşımak zorundayız. Dünyada Samsun konuşulacaksa spordaki başarıyla konuşulacağını bilmemiz gerekiyor. Çünkü bir şehrin tanıtılmasında spor çok önemlidir. Tüm milletimizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum" diye konuştu. ASKF Başkanı Şener Aydın ve TÜFAD Başkanı Hakkı Bayrak ise, Samsun'da sporun gelişmesi adına çalışmalar yaptıklarını belirtti.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!