Fikret Orman'dan minik öğrenciye Ronaldo cevabı

Güncelleme Tarihi:

Fikret Ormandan minik öğrenciye Ronaldo cevabı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2015 16:33

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde merhum babası Abdulkadir Orman'ın adı verilen ana sınıflarının açılışını yaptı. Orman minik bir öğrencinin "Başkanım senden Ronaldo'yu istiyorum" talebine "Ben de istiyorum" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Fikret Orman, Beşiktaş Ereğli Derneği tarafından Ören Ortaokulunda teşrif edilen iki ana sınıfın açılışında yaptığı konuşmada, duygusal bir gün yaşadığını, ailesiyle burada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Fikret Ormandan minik öğrenciye Ronaldo cevabı

"30-40 OKUL YAPTIRMAK İSTİYORUZ"
Daha güzel ve büyük eğitim yuvaları yapmak istediklerini belirten Orman, "Biz Beşiktaş Kulübü olarak her sene 2-3 okul yapıyoruz, bu sene de yapacağız. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde mensuplarımıza 30-40 okul yaptırtmak istiyoruz. Bu insanlar ve gençler bizim. Ahlaklı, hangi rengi severlerse sevsinler ülkelerine faydalı insanlar yetiştirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu da Beşiktaş Kulübü'ne eğitime sağladığı desteklerden ötürü teşekkür etti.
Fikret Ormandan minik öğrenciye Ronaldo cevabı

"RONALDO'YU BEN DE İSTİYORUM"
İki ana sınıfının kurdelesi, Fikret Orman, annesi Nuran Orman ile Ereğli Kaymakamı Madenoğlu ve Ereğli Belediyesi Başkanı Hüseyin Uysal tarafından kesildi.

Başkan Orman ve annesi, ana sınıfı öğrencilerine çeşitli hediyeler verdi. Hatıra fotoğraf çektirdiği minik öğrencinin "Başkanım senden Ronaldo'yu istiyorum" talebini Orman, "Ben de istiyorum" diye yanıtladı.
Fikret Ormandan minik öğrenciye Ronaldo cevabı

Fikret Orman, daha sonra Müftü Mahallesi'nde Beşiktaş Ereğli Derneği'nin açılışını gerçekleştirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!