Special one değil special two

Güncelleme Tarihi:

Special one değil special two
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 22:54

Kırmızı Şeytanlar’la 3 yıllığına anlaşma sağladığı belirtilen Portekizli futbol adamının, Manchester temsilcisinden bir de isteği var: Atletico Madrid’in sportif direktörü Andrea Berta’nın alınması.

Haberin Devamı

LOUIS Van Gaal’le istenilen seviyeye gelemeyen ve bu sezon yine zirvenin uzağında kalan Manchester United’da yeni hocanın Jose Mourinho olması artık neredeyse kesin gibi. Aralık ayında Chelsea’deki görevinden ayrılan Portekizli, takımda yapacağı önemli değişiklikleri bile kafasında belirledi. Tabii ki bu yakınlaşmada en çok merak edilen konu Mourinho nam-ı diğer Special One’ın (Özel Biri) Kırmızı Şeytanlar’dan alacağı ücret. İngiliz gazetesi Daily Mirror’a göre Portekizli, ManU’yla 3 yıllık sözleşme imzalayacak ve yıllık 15 milyon Pound (20 milyon Euro) alacak.

ARALARINDAKi FARK 7 MiLYON

ANCAK Mourinho, bu alacağı ücrete karşın yine de Pep Guardiola’nın gerisinde kalacak. Gelecek sezon Premier League’de Manchester’ın mavi yakasında görev alacak İspanyol teknik direktör, yıllık 27 milyon Euro alacak.

Haberin Devamı

Yani futbol dünyasının en çok kazanan hocası olan Guardiola karşısında Mou’nun ücreti 7 milyon Euro düşük kalacak. Öte yandan Portekizli hocanın, kendi ekibini de şimdiden belirlediği iddia edildi. Mourinho, Atletico Madrid’in sportif direktörü Andrea Berta’yı yanına alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!