SP’li Adaylardan ‘Biz Hazırız Onun İçin Oy İstiyoruz” Mesajı

Güncelleme Tarihi:

SP’li Adaylardan ‘Biz Hazırız Onun İçin Oy İstiyoruz” Mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 15:15

SP ADAYLARI SEÇİM ÇALIŞMALARINI AYNI HIZLA SÜRDÜRÜYOR.

Seçimlere bir hafta gibi kısa bir süre kala ilk günkü hızla çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Karabük Milletvekili adayları Adnan Yıldırım ve Aziz Gündoğdu, Hürriyet Caddesi esnaflarını gezerek destek turunda bulundu.
Esanf ziyaretinin ardından Kayabaşı ve Esentepe Mahallelerine ziyaretler yapan Saadet Partisi Karabük Milletvekili Adayları, mahalle seçmenleri tarafından sıcak bir atmosferde karşılandı. Ziyaret ettiği kahvelerde seçmene seslenen Adnan Yıldırım, “Saadet Partisi olarak milletimizin vicdanına, sesine tercüman olmak için; insanlarımızın temel hak ve özgürlüklerini korumak için, huzur, güven, barış ve
kardeşlik için, adalet içinde yaşanan mutlu bir ülke tesis etmek için desteklerinizi bekliyorum” dedi.
Aziz Gündoğdu ise, “Her zamanki gibi seçim öncesi bol keseden, bol vaatler veriliyor. Ama peynir gemisi lafla yürümez. Mesela şimdi asgari ücreti 300 - 500 TL artıracaklarını vaat ediyorlar. Ama iktidara geldiklerinde haksız vergilerle, borçlanma ile döviz kuru yükselmesi ile verdiklerinden daha fazlasını
geri alırlar. Çünkü sistemleri bozuk. Faize dayalı borç sistemi kapsamındaki ekonomik politikalarla bugün toplumumuzun ne hale getirildiğini acı acı seyrediyoruz. Bozuk kantarla doğru tartı yapılamaz” dedi.
Saadet Partisi Karabük Milletvekili adayı Aziz Gündoğdu Saadet Partisi’nin siyasetinin bolluk ve bereket olduğunu da kaydederek, “ Saadet Partisi çiftçinin ve üreticinin yanındadır. Esnafın, girişimcinin, sanayicinin yanındadır. Hak için, hukuk için, adalet için vardır. Mazlumun, mağdurun yanındadır. Adil gelir dağılımı için emeklinin, işçinin, memurun yanındadır. Tahsil ve iş imkânı için gençlerimizin yanındadır. Mücadelesi, insanca yaşanan, müreffeh bir ülke kurmak içindir.
Biz hazırız, onun için oy istiyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!