Bouchard sözünü tuttu, hayranıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Bouchard sözünü tuttu, hayranıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 10:33

SuperBowl üzerine Bouchard ile girdiği iddiayı kazanan şanslı hayran muradına erdi.

Haberin Devamı

New England Patriots'ın tarihi bir geri dönüşe imza atarak şampiyonluğa ulaştığı SuperBowl maçı sırasında, Twitter üzerinden bir hayranıyla girdiği iddiayı kaybeden Kanadalı tenisçi Eugenie Bouchard sözünü tuttu.

Atlanta Falcons karşısında bir ara 28-3 geri düşen Patriots'ın maçı çevirmesinin mümkün olmadığını iddia eden Bouchard'a, hayranı John Goehrke "Patriots şampiyon olursa benimle buluşmak üzerine bahse var mısın?" sorusuyla meydan okumuş, Kanadalı tenisçi de bunu kabul etmişti.

Patriots'ın maçı kazanması üzerine ne yapacağı merakla beklenen 23 yaşındaki Bouchard, sözünü tutarak hayranıyla birlikte Brooklyn Nets'in Milwaukee Bucks'ı konuk ettiği NBA maçını yerinde izledi.

Bouchard sözünü tuttu, hayranıyla buluştu

Haberin Devamı

Hayranıyla girdiği iddiayı kaybettikten sonra endişe duyduğunu ifade eden Bouchard, "SuperBowl'un ardından hemen John'un Twitter sayfasına baktım. Profil fotoğrafında Tiger Woods'un resmi vardı, dolayısıyla nasıl biri olduğunu öğrenemedim. Açıkçası bu durum beni endişelendiriyordu, ancak neyse ki John hoş bir çocuk çıktı." diye konuştu

Üniversite öğrenciliğini sürdüren 20 yaşındaki John ise, "Hayatımın en özel gecesini geçirdim." sözleriyle duygularını paylaştı.

2014 yılında Wimbledon'da final oynayan Eugenie Bouchard, dünya sıralamasının 44. basamağında yer alıyor.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!