Sözlü'ye kadın muhtarlardan ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Sözlüye kadın muhtarlardan ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2017 15:31

Sözlü'ye kadın muhtarlardan ziyaret

Haberin Devamı

ADANA, (DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilmesinin 83. Yıldönümü ve 5 Aralık Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Adana’daki 13 kadın muhtarı makamında misafir etti. Kadın muhtarlar, özellikle 2018 yılında içme suyu tarifelerinde zam yapılmaması kararından dolayı Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.
Ziyarette Başkan Sözlü, konuklarına Türk Bayrağı tablosu ve çiçek buketleri hediye etti. Kadın muhtarlar ise Başkan Sözlü’nün anlamlı jestine karşılık, tespih armağan etti. 
MUHTARLIKLARDA 5 METREKÜPE KADAR SU ÜCRETSİZ
Kadın muhtarlar, muhtarlık binalarında 5 metreküpe kadar tüketimde içme suyundan ücret alınmaması, 2018 yılında içme suyu ücretlerine zam yapılmaması kadarından duydukları memnuniyeti dile getirip, teşekkür etti.
Başkan Sözlü, Avrupa’daki gelişmiş ülkelerin bir çoğundan önce Türk kadınlarının seçme ve seçilme hakkına kavuştuğunu vurguladı. Muhtarları her zaman çözüm ortağı olarak gördüklerini, kadın muhtarlara çoğu zaman pozitif ayrımcılık yaptıklarını kaydeden Başkan Sözlü “Her zaman muhtarlara kapımız açıktır. Hizmetlerimizi gerçekleştirirken, muhtarlarımızın düşüncelerini ve taleplerini ön planda tutuyoruz. Bu anlayışımız bundan sonrakihizmet sürecimizde de aynen devam edecek. Tüm kadınlarımızın seçme ve seçilme hakkını kazanma ve dünya kadınlar gününü kutluyorum” diye konuştu.  

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!