Sözlü: Teröristler nafile çaba içerisindedir

Güncelleme Tarihi:

Sözlü: Teröristler nafile çaba içerisindedir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2016 13:51

Sözlü: Teröristler nafile çaba içerisindedir

Haberin Devamı

ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İstanbul'daki bombalı terör saldırılarında şehit olan polis ve vatandaşlar için başsağlığı dileyerek, "Türkiye'yi bölmeye, güvenlik güçlerini ve milleti sindirmeye yönelik hain saldırılar gerçekleştiren teröristler, nafile çaba içerisindedir" dedi.
Bombalı saldırılarla ilgili açıklama yapan Başkan Sözlü, terör örgütlerinin Türkiye'nin birlik beraberliğine yönelik saldırılarının yoğunlaştığını belirterek, şunları söyledi:
"Kalleş saldırıların ardından 27 polisimiz ve 2 vatandaşımız şehit oldu, 166 yaralımız var. Acımız büyük. Türk Milleti, bu toprakları vatan yapmak için canıyla, kanıyla ödediği bedele yenilerini ekliyor. Şehitlerimiz için Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Terör saldırıları canımızı yakıyor ancak milletimizi bu yolla yılgınlığa sürüklemek ve devletimizi zayıflatmak isteyenlerin, amaçlarına ulaşmalarının mümkün olmadığını herkesin bilmesi gerek. Türk Milleti bu topraklarda sonsuza kadar yaşayacak, varlığını sürdürecektir. Milletimiz ve devletimiz her türlü sorunu aşacak, yaralarını saracak ve Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedeflere yürümeye devam edecektir. Bu alçakça saldırıyı planlayan ve düzenleyenleri lanetliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!