Sözde 'Hukuk Bürosu'na kumar baskını

Güncelleme Tarihi:

Sözde Hukuk Bürosuna kumar baskını
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2016 15:42

Sözde 'Hukuk Bürosu'na kumar baskını

Haberin Devamı

Fatih KARAÇALI / ADANA, (DHA) - ADANA'da polisin baskın düzenlediği kumarhanede ele geçirilen bilgisayarda, müşterilerin özel bilgilerini tutulduğu fişleme kayıtları ortaya çıktı. Türkiye'nin değişik illerinden kumar oynamak için özel olarak Adana'ya davet edilen işadamı ve doktorlara 219'er lira idari para cezası kesildi.
Ahlak Büro Amirliği ekipleri yasadışı kumar oynatmak, yer sağlamak ve imkan sağlamak suçlarından kaydı bulunan 45 yaşındaki Eyüp Vural'ın gizli bir yerde oyun oynattığı bilgisini aldı. Polis yaklaşık 2 ay süren çalışma sonrasında, Eyüp Vural'ın Fuzuli Caddesi'ndeki iş merkezinde kiraladığı ofise 'Hukuk Bürosu' tabelası asıp kumar oynattığı belirlendi.
Eyüp Vural'ın kumar oynamak için Türkiye'nin farklı kentlerinden gelenlerin uçak biletini aldığı, Adana'daki 5 yıldız otellerde konaklattığı belirlendi. Elde edilen bilgiler doğrultusunda adrese baskın yapan polis aralarında doktor, işadamı ve avukatların da bulunduğu 34 kişi ile 5 kurpiyeri gözaltına aldı. Kumarhanede yapılan aramalarda, her biri binlerce dolar değerinde black jack, rulet makineleri ile fişler ele geçirildi. Eyüp Vural'ın ofis olarak kullandığı odada yapılan aramada, bir bilgisayar bulundu. Polisin incelemeye aldığı bilgisayarda, Vural'ın müşterilerine ait özel bilgiler çıktı. Eyüp Vural'ın, müşterileri hakkında notlar tuttuğu anlaşıldı.
KIBRIS VE İSTANBUL'DA YAKALANMIŞ
Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Eyüp Vural, kumarhane çalıştırdığını kabul ederek verdiği ifadesinde, "Ben bu işi yıllardan beri yapıyorum. İstanbul'da da yaptım, Kıbrıs'ta da yaptım. Adana bu konuda çok dikkat çeken bir yer değildi. Bu yüzden burayı tercih ettim" dedi.
219 LİRA CEZA YAZILDI
Kumar masasında binlerce dolar para ile suçüstü yakalanan kadınların da aralarında bulunduğu 34 kişiye 219'ar lira idari para cezası yazıldı. Eyüp Vural ile kurpiyerler Deniz Ç., Suat S., Mehmet Ç. ve Aysun G. ise ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!