Söz kesmeye giderken koç götürdüler

Başar Kozanoğlu, iki yıldır flört ettiği sevgilisi Buse Günay’la evlilik yolunda ilerliyor.

Çift, bugün Kozanoğlu ailesinin Polonezköy-Cumhuriyetköy’deki çiftliğinde nişan yüzüklerini takacak. Öğrendiğime göre söz kesme merasimi de geçen hafta yapılmış. Neslihan-Ahmet Kozanoğlu çifti, kız istemek için Buse Hanım’ın ailesini ziyaret giderken, adettendir diye bir de koç götürmüş. Neslihan Kozanoğlu, bugünkü nişan törenine çiftlikteki diğer büyükbaş hayvanların da davetli olduğunu söylüyor!

Terimler’in Boğaz keyfi

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, önceki akşam ailesiyle beraber Boğaz keyfi yaptı. Eşi Fulya Terim, kızları Buse ve Merve ile birlikte Sortie’ye giden Fatih Terim, Marca restoranda keyifli bir akşam yemeği yedi. İtalyan yemeklerini tercih eden Terim ailesi, geç saatlere kalmadan da evlerinin yolunu tuttu.

Gündoğan’dan ev aldı

Geçtiğimiz hafta arkadaşı Ahu Aysal’ın Bodrum-Gündoğan’daki evine misafir olan Gül Ergi, sonunda Bodrumlu oldu. Ahu Hanım’ın evinin bulunduğu koyun hemen yanındaki Mandal Evleri’ni çok beğenen Ergi, Topağacı’ndaki dairesini satarak oradan bir ev aldı. Ama seyahat tutkusu dillere destan olan Gül Hanım’ın yazı tek bir yerde geçirmeye niyeti yok. Ergi, Cannes ve Nice’i kapsayan bir aylık Fransa tatili için yarın yola çıkıyor.

Kızının evine taşındı

Maçka’daki dairesini satan Gül Dürüst, büyük kızı Elif’in Çamlıca’daki evine taşındı. Onu bu değişikliğe ikna edense, birkaç gün öncesine kadar koca evde kızıyla birlikte yaşayan Elif Dürüst oldu. Yaşadığı aile saadetinden memnun görünen Gül Hanım, iki gün sonra da Marmaris’e gidiyor. Yeni guletinin denize indirilmesini bekleyen Dürüst, oğlu Kerem’in Amerika’dan dönmesinden sonra mavi yolculuğa çıkacak.

Bodrum’da ortaya çıktı

Pınar Altuğ’un eski eşi Umut Elçioğlu, olaylı boşanmanın ardından Melissa Mızraklı ile yaşadığı aşkla adından söz ettirmişti. Bu beraberliğin de bitmesinden sonra ortadan kaybolan Elçioğlu, sonunda Bodrum’da kendini gösterdi. Şu sıralar Türkbükü’nde tatil yapan Umut Bey’in yanında, arkadaşlarının yanı sıra yeni sevgilisi olduğu ileri sürülen bir genç kız da var.

Bunun adı aşk

Cem Hakko’ya sık sık uğruna üç çocuğunun annesi Bettina Hanım’dan boşandığı sevgilisi Ronit Gülcan’la rastlıyorum. Artık birlikte görüntülenmekten kaçmayan çift, İstanbul’daki neredeyse hiçbir konseri kaçırmıyor. Gülcan ile Hakko’yu geçtiğimiz akşam da İstanbul Arena’da gördüm. Yine bir konser için dışarı çıkmış ve konser alanının en ön sırasında yerlerini almışlardı. Ronit Gülcan’ın Cem Hakko’ya sevgi dolu bakışları dikkat çekti.

"Yorum yok dedi"

Cem Cantaş, geçtiğimiz hafta kız arkadaşıyla Nevbahar-Ali Koç çiftinin yalılarında verdikleri davete katıldı. Gazetecilerin görüntü aldığını fark eden Cem Bey, hemen kızın yanından ayrılıp yalıya girdi. Basın mensuplarının ısrarlı sorularını yanıtsız bırakan ve "Yorum yok" diyen Cem Cantaş, Tuba Ünsal’la yaptığı evlilikle tanınmış, genç yıldızın Yalın’la ilişkisinin ortaya çıkmasıyla da boşanmak zorunda kalmıştı.

İstanbul’da inek istilası/images/100/0x0/55ea925cf018fbb8f888b8f0

Paris, New York, Monaco, Moskova, Sidney, Tokyo, Londra gibi dünyanın belli başlı 54 büyük şehrinde düzenlenen CowParade’in 55’inci durağı İstanbul oldu. Etkinlik, Sütaş ana sponsorluğunda 1 Ağustos-31 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Şişli Belediyesi’nin düzenlediği, hazırlıkları 1,5 yıldır süren ve dünyanın en büyük kentsel sanat ve sosyal sorumluluk etkinliği olan CowParade kapsamında, 190 fiberglas inek, sokaklara ve kamusal alanlara yerleştirilecek.

Şirketlerin sponsorluğunda sanatçıların, ünlülerin ve öğrencilerin yaptığı birbirinden farklı tasarımlar, 3 ay süreyle sergilenecek. İnek heykelleri, TAV Havalimanları Holding’in özel desteğiyle İstanbul Atatürk Havalimanı; Şişli, Nişantaşı, Harbiye, Beyoğlu, Bebek, Ortaköy, Sultanahmet, Kemerburgaz, Suadiye sokakları; Kanyon, Akmerkez, Profilo, Metro City ve Cevahir alışveriş merkezlerinde rengarenk bir atmosfer yaratacak.

Satıştan elde edilecek gelirle Sokak Çocukları Rehabilitasyon Derneği, AÇEV ve TEMA yararına fon oluşturulacak.

Hafta sonu etkinliği

Irmak Bubbles adlı ana okulu, geçtiğimiz hafta sonu, ünlü yıldızların da katıldığı bir piknik düzenledi. Gün boyu çocuklarla oynayan ünlüler, çocuklarla birlikte yemek hazırlayarak farklı bir gün geçirdiler. Tam gün İngilizce programları ile okul öncesi eğitim programlarına devam eden okulda, sosyal ve duygusal gelişim, matematik zeka, insan ve doğa, okuma, yazma, dinleme, konuşma, insan ve sosyal çevre, hareket, ritim koordinasyon, yaratıcı sanatlar gibi çeşitli alanlarda eğitim veriliyor. Daha detaylı bilgiyi www.bubbles.web.tr adresinden edinebilirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları