Söz yeni bölüm fragmanında silah kimi isabet aldı! İşte, Söz son bölümünde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Söz yeni bölüm fragmanında silah kimi isabet aldı İşte, Söz son bölümünde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2017 23:11

Yavuz'un her şeyini ortaya koyduğu son bölümün ardından Söz yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Timdeki arkadaşlarını Çolak'ın elinden kurtarabilmek için olağanüstü bir çaba sarf eden Yavuz, Söz 21. yeni bölüm fragmanında operasyon için kapıya dayanmıştır. Peki, Söz yeni bölüm fragmanında elindeki silahı ateşleyen Çolak, kimi isabet almıştır? İşte, merakla araştırılan konu hakkında bazı detaylar

Haberin Devamı

Söz dünkü bölümünün ardından yeni bölüm bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Çolak'ın acımasızlığının iyice hissedildiği Söz son bölümünün ardından kurşunun kime isabet ettiği merak konusu oldu. Yavuz'un arkadaşları için çetin bir mücadeleye tutuştuğu son bölümün ardından merak edilen konu ise yeni bölümde neler yaşanacağı oldu. Peki, Söz yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte, detaylı bilgiler

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yavuz yanı başındaki Agâh tehlikesinden habersizce robot resmin olduğu dosyayı istihbarata ulaştırmak ister ancak Sancar’ı kurtarmaya gelen teröristler işleri değiştirecektir.

Bu sırada karşılarında Çolak’ı bulan Tim’i ise uzun bir gece beklemektedir. Bir yanda Sancar’ı teslim etmemek ve hastanedeki sivilleri kurtarmak için uğraşan Yavuz, diğer yanda Çolak’ın restorandan yarattığı tehlikeyi önlemek için mücadele edecektir. Yavuz ve Tim’dekilere ulaşamayan Bahar, Güler’in evinde geldiğinde yabancı bir misafirle karşılaşır. Yardım eli uzattıkları bu misafirin onlar için başka planları vardır.
Kafasındaki kurşunun intikamını almak isteyen Çolak Yavuz’un gelmesini beklemeden yapar hamlesini. Restorandan gelen son telefon Yavuz’u hayati bir tercih yapmak zorunda bırakacaktır.

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Korhan Paşa’nın konvoyuna yapılan hain saldırı Tim’e büyük bir şok yaşatır. Bu şokun ardından intikam yemini eden Tim, Sancar’ı ele geçirmek üzere yola çıkar. Zorlu şartlarda gerçekleştirilen operasyonun ardından Agâh’a bir adım daha yaklaşacaklardır.

Bir süre Tim’e veda etmek zorunda kalan Keşanlı, yeni tanıştığı yol arkadaşı Battal ile beklenmedik bir maceraya atılır.

Fransa’da patlamaya sebep olan Eylem, Sancar’ı öldürmenin planlarını yapar ancak mekâna döndüğünde karşılaştığı manzara, onu oldukça tehlikeli bir sürece sokacaktır.

Ateş’in veda yemeğinde Tim’i büyük bir sürpriz beklerken, diğer tarafta Yavuz, beklenmedik bir tehditle burun buruna gelecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!