Söz son bölüm sonrası 17. yeni bölüm fragmanında Büyük Bey vuruluyor!

Güncelleme Tarihi:

Söz son bölüm sonrası 17. yeni bölüm fragmanında Büyük Bey vuruluyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2017 11:01

Söz son bölüm sonrası 17. yeni bölüm fragmanında Yavuz için artık ipler kopmuştur. Herhangi yanlış harekette Bahar'ın öleceğini söyleyen Büyük Bey'e meydan okuyan Yavuz, Söz 17. yeni bölüm fragmanında onu vurmaktan çekinmemiştir. İşte, merakla beklenen Söz 17. yeni bölüm fragmanı ve Yavuz ile birlikte büyük bir savaşa giren Büyük Bey'in son bölümde yaşadıkları olaylar hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Söz dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Söz'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde suikasta uğrayan Yavuz, bu zor durumdan sağ çıkmak için mücadele ederken Karabatak ve Çaylak’ın oynadıkları oyunu anlayan Sarah füzeleri geri almak için Karabayır’a geldi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki, Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Söz yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Söz yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Karabatak ve Çaylak’ın oynadıkları oyunu anlayan Sarah füzeleri geri almak için Karabayır’a gelmiştir. İşte, Söz yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Suikasta uğrayan Yavuz, bu zor durumdan sağ çıkmak için mücadele ederken Karabatak ve Çaylak’ın oynadıkları oyunu anlayan Sarah füzeleri geri almak için Karabayır’a gelmiştir. Büyük bir tehlikenin ortasında kalan Çaylak ise Su’yu kurtarmak için kendini feda etmek zorunda kalır. Sancar’ın verdiği görev Eylem ve Tim’i karşı karşıya getirecektir. Büyük Bey’in kim olduğuna dair şüpheler giderek artarken, Karabatak’ın edindiği bilgi sayesinde Tim, Büyük Bey ve Sancar’ı köşeye sıkıştırır.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Türkmen köyündeki halkı koruma görevi alan Tim ile köyü almak isteyen teröristler arasında yoğun ve tehlikeli bir çatışma başlar. Çatışma sürerken bir yanda Hafız diğer yanda ise Fatma hayatta kalma mücadelesi verir. Uzun süren mücadelenin sonunda Tim’i kötü bir sürpriz beklemektedir. 

Agâh ile işbirliği yapan Çolak oldukça tehlikeli silahlara ulaşmıştır. Bu silahları ele geçirmek için yapılan eş zamanlı operasyonda Karabatak ve Çaylak yurtdışındaki bir kumarhanede önemli bir istihbarat edinmek için uğraşırken, Yavuz’un liderliğindeki Tim ise büyük bir tehdidin ortasında bulur kendini. İstihbarattan gelen bir fotoğrafla Yavuz hem Büyük Bey ile ilgili bir sırla hem de ölümle burun buruna gelecektir.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!