Söz dizisinin sezon finali bölümünde neler yaşandı? İşte son bölümden detaylar

Güncelleme Tarihi:

Söz dizisinin sezon finali bölümünde neler yaşandı İşte son bölümden detaylar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2017 22:59

Söz dizisi bu akşam yayınlanan sezon finali bölümüyle izleyicilerine oldukça nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken dizi Söz'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan sezon finali bölümünde bu sefer iyice köşeye sıkışan Çolak yabancı bir ülkenin üssüne sığındı. Burada da rahat durmadı ve Kıyamet Planı’nı devreye soktu. İşte Söz dizisinin sezon finalinde yaşanan gelişmeler.

Haberin Devamı

Söz dizisi yayınlanan sezon finali bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşattı. Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Söz'ün sezon finalinde Türkiye eşi görülmemiş bir tehdit altındaydı. Çolak’ı durdurmak için savaş çıkarmak pahasına yabancı ülke üssüne zorla girmek zorunda kaldı. Peki, Söz dizisinin sezon finalinde başka neler yaşandı? İşte, Söz dizisinin sezon finali hakkında detaylar.

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI

Çolak tam yakayı Yavuz’a kaptırmışken, Sebo’nun yardımıyla kaçmayı başarır ama Yavuz yine peşindedir. Bu sefer iyice köşeye sıkışan Çolak yabancı bir ülkenin üssüne sığınır. Burda da rahat durmaz ve Kıyamet Planı’nı devreye sokar. Türkiye eşi görülmemiş bir tehdit altındadır. Çolak’ı durdurmak için savaş çıkarmak pahasına yabancı ülke üssüne zorla girmek zorundadır. Yavuz hayatının en kritik kararını vermek üzeredir. Ya Çolak’ı büyük bedeller ödeyerek durduracak ya da ülkece büyük bir kaos yaşanacaktır. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kurtdereli’nin şehit olmasından sonra bütün Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları büyük bir temizlik harekatına başlarlar. Yavuz ve timi köşe bucak Çolak’ı kovalamaya başlar. Soluk soluğa süren bu manasız takip sırasında Geveze ağır yaralanır ve acilen hastaneye kaldırılması gerekmektedir. Bu arada Yavuz Çolak’ı takip etmekten vazgeçmez. Bahar kendisi hakkında açılan soruşturma sonucu şok olacağı bir haber alır. Aynı anda Yavuz ve timi ise Çolak’ı yakalamak üzeredir ama bu Çolak dahil herkesin hayatına mal olmak üzeredir.

Söz dizisinin sezon finali bölümünde neler yaşandı İşte son bölümden detaylar


SON 24 SAATTE NELER OLDU?

BAKMADAN GEÇME!