Soylu ile CHP arasındaki gerilime AK Parti'den yorum

Güncelleme Tarihi:

Soylu ile CHP arasındaki gerilime AK Partiden yorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2017 15:53

CHP ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasındaki gerilime AK Parti'den yorum geldi.

Haberin Devamı

Cumhuriyet'in haberine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na "Bittin sen" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında gensoru önergesi veren CHP, İçişleri Bakanlığı bütçe görüşmelerini 'fiili gensoru' görüşmesine dönüştürecek

Gruplara verilen 80 dakikalık süre milletvekillerine dağıtılmayacak. Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan ile grup başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç yirmişer dakikalık birer konuşma yapacak ve Soylu hakkındaki görüşleri paylaşacak.

AK PARTİ'DEN YANIT GELDİ

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal ise bugün Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin görevden alınması ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile CHP arasında yaşanan polemikle ilgili şunları söyledi:

"İçişleri Bakanı doğru bir şey yapıyor, hukuki bir süreç var diyor. Bunu yok sayarak belediye başkanımıza sahip çıkarız demeyin, bunun arkasında durmayın diyor. Bu ihsasi rey değil uyarıdır. İçişleri Bakanı haklı olarak bir tepki ortaya koydu. Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarının Cumhurbaşkanımıza yönelik hakaretleri oldu, delil de ortaya koyamadılar. İddianızı ispat niteliğindeki belgeniz iddianızı ispat etmiyor. İçişleri Bakanımız da sert bir tepki koydu ortaya. Onun siyasi tutumunu alıp Ataşehir'deki olayın üzerine giydirmenin bir anlamı yoktur. İddiasını ispat etmemiş bir siyasi bitmiştir. Önce dönüp kendi üsluplarını düzeltsinler."

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!