Şovmenler kapıştı

Güncelleme Tarihi:

Şovmenler kapıştı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2005 00:00

Okan Bayülgen’in, meslektaşı Cem Yılmaz ve ünlü reklamcı Ali Taran’ın birlikte kurdukları ‘Beyin’ adlı reklam şirketi hakkında, ‘Bir şovmenle bir reklamcı birleşip bir şirket kuruyor. Sonra da reklam çekiyorlar. Dünyada böyle bir örnek yok’ açıklamasına Cem Yılmaz yanıt verdi.

Haberin Devamı

Önceki akşam ekrana gelen Reklamx adlı programda, ‘Reklam filmi tasarladıktan sonra belki kendisini oynatmak isteyebileceğimiz bir ortam olabilirdi, durduk yerde iş kaybetmenin manası yok’ diyerek beyin olarak Bayülgen’le çalışmayacakları mesajını veren Yılmaz şunları söyledi:

‘Başarılı bir ajansla çalışıyorum ben. Bugüne kadar birçok ödül almış bir ajans. Sektör dergileri ya da meslekten insanların bilgileri önemli tabii. Ama tek önemsiz olan sektörün dışından insanların reklam dünyası ile ilgili fikir beyan etmesi oluyor. Bir sanatçı arkadaşımızı sizin programınızda gördüm mesela, ‘Niye böyle yapıyor’ diyor. E tabii o yanlış... İsim vermek niye istemeyeyim. İsim vermek tabii ki de isterim de, ben bir isim zikrettiğim zaman bir bedelini almak isterim yani açıkçası...’ Yılmaz, aynı programda 41 arabası olduğu yönündeki haberler için de, ‘Benim 41 değil üç arabam var. Ama onları satıp 41 araba alabilirim’ dedi.
 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!