'Şota tedaviye cevap vermiyor'

Güncelleme Tarihi:

Şota tedaviye cevap vermiyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2015 15:43

Kentte yayımlanan gazeteler, Mersin İdmanyurdu yenilgisi sonrası, bordo-mavili ekibin teknik ve idari yöneticilerine sert eleştirilerde bulundu.

Haberin Devamı

Trabzon'da yayımlanan gazeteler, Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'na deplasmanda 3-2 mağlubiyeti sonrasında kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, sportif direktör Süleyman Hurma, teknik direktör Şota Arveladze ve bordo-mavili futbolculara eleştiriler getirdi.

Yerel gazeteler, spor sayfaları ve manşetlerinde dün akşam Mersin İdmanyurdu karşısında alınan mağlubiyete geniş yer verdi.

Şota tedaviye cevap vermiyor

Sesimiz Trabzon Gazetesi, bordo-mavili takımın Mersin İdmanyurdu karşısına çıktığı seremonideki fotoğrafı ile yedek kulübesinde teknik direktör Şota Arveladze ve kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma'nın yer aldığı fotoğrafları son sayfaya ters basarak, "Cezalısınız. Trabzonspor taraftarına bunu yapmaya hakkınız yok. Aklınız başınıza gelene kadar böyle duracaksınız" ifadelerini kullandı.
Şota tedaviye cevap vermiyor

Karadeniz'den Günebakış Gazetesi ise "İflas. Trabzonspor'u bitirdiniz... Bırakın gidin artık... Bu mu tarihin en iyi takımı? Ligin son sırasındaki Mersin'den de 3 gol yedik. İçimiz kan ağlıyor. Her geçen gün eriyoruz" şeklinde maç haberlerine yer verdi.
Şota tedaviye cevap vermiyor

Karadeniz Gazetesi, son sayfasındaki fotomontajda doktor gömleği giydirdiği başkan Hacıosmanoğlu'nu sedyede yatan Şota Arveladze'ye elektroşok uygularken görüntüsüne yer vererek, "Trabzonspor komada. Bordo-mavililer, hayati fonksiyonlarını kaybediyor. Zorlamanın faydası yok. Şota tedaviye cevap vermiyor" şeklinde yorum yaptı.
Şota tedaviye cevap vermiyor

Son Nokta Gazetesi, "Dört lastik de patlak.. Fırtına Mersin'de virajı alamadı", Kuzey Ekspres Gazetesi, "Bizce de utanın", Karadeniz'de İlkhaber Gazetesi, "Dört dörtlük rezalet", Taka Gazetesi ise "Mersin rezaleti" başlıklarını kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!