Şota Arveladze'ye büyük onur

Güncelleme Tarihi:

Şota Arveladzeye büyük onur
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2012 13:47

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Avrupa'nın gelecek vaad en eden başarılı 20 teknik adamı içinde gösterildi.

Haberin Devamı

goals.by/football/articles internet sitesinde yer alan değerlendirmeye göre, sarı kırmızılı ekipte ikinci sezonunu yaşayan Şota Arveladze'nin hırsı ve rakebetçi kişiliği ön plana çıkarıldı. Şota ile ilgili olarak yapılan değerlendirmede şöyle denildi:

''Şota Arveladze'nin antrenörlük tecrübesi Hollanda'da başladı. Louis Van Gaal, Ronald Koeman, Dick Advocaat yanında çalışarak kendini geliştirdi. Kayserispor'dan teklif almadan önce bu saydığımız isimlerle tecrübe kazandı. Bir tür fantastik star oldu, hırslı, Türk futbolunda rekabetçi kişiliğiyle yerini aldı. İstanbul'daki takımlar transferler için her yıl 20–30 milyon euro harcarken; Arveladze serbest futbolcuları göz önünde tuttu ve aynı zamanda Zurab ve Zaleyeta gibi futbolcuları Kayserispor'a kattı. Geçen yıl, her zaman ilk 5'teydi. Bu yıl zor bir sezon geçirdi ve sezonu ortalarda bitirdi.''

Haberin Devamı

Sarı kırmızılı ekibin Gürcü teknik patronu Şota Arveladze'nin Kayserispor Kulübüyle 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!