Sosyeteye ekmek arası ciğeri sevdirdim

Güncelleme Tarihi:

Sosyeteye ekmek arası ciğeri sevdirdim
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2013 00:00

Çankaya’da arabasıyla 29 yıldır ciğer satan Naci Örki, “Sosyeteye ciğer ekmeği sevdirdim. Gurmeler gelip gerçek ciğerin tadını benden öğrensin” dedi.

Haberin Devamı

Çankaya’da, 29 yıldır ciğer satan Naci Örki, vatandaşlar arasında “sosyete ciğercisi” olarak biliniyor. Ankaralılara yıllardır hizmet verdiğini söyleyen Örki, “29 yıl önce eşim hamileyken ciğer aşerdi. Ben gece geç saatler olduğu için ciğerci aramak yerine alıp kendim pişirdim. İşte o gün bugündür meslek olarak ‘ciğercilik’ yapıyorum” dedi.

ADIMI TÜRKİYE BİLİYOR

Yıllar içerisinde ciğer satarak ününün Ankara sınırlarını aştığını dile getiren Örki artık kendisinin bir marka olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Yıllar önce başladığım meslekte kaliteden ödün vermedim. Ünüm önce Çankaya’da, sonra Ankara’da daha sonra da tüm Türkiye’de duyuldu. Ben ünüme şanıma şöhretime bakmadan aynı kalitede işime dört elle sarılarak devam ediyorum. Bu iş sayesinde iki çocuğumu üniversitede okuttum.

Haberin Devamı

ELİT KESİM DE YİYOR

Bu meslekten çok şey öğrendim. Öncelikle ne iş yaparsanız yağın hakkını verince insanlar sizi tanıyor ve seviyor. Arkadaşlarım iş yaptığım Çankaya bölgesinde çok satamazsın. Elit kesim yarım ekmek ciğer yemez diyordu. Ben ise onların kafalarındaki tabuları yıktığıma inanıyorum. Tunalı Hilmi Caddesi’nde durduğum anda bunu gözlerimizle görebiliyoruz.

ÇAĞA AYAK UYDURDUM

İlk kez benim sattığım ciğerden yiyen ve 15 yıldır müşterim olan vatandaşlar var. Bu ilgiyi görünce bende çağa ayak uydurdum. Artık facebook, internet ve cep telefonundan sipariş alıyor ve kısa zaman sonra orada oluyorum. Sosyal medyayı etkin kullanmak beni daha etkin hale getirdi. Şu an için Çankaya’daki taleplere yetişebiliyorum. Ancak belki ileride tüm Ankaralılara servis yapabilecek kapasiteye ulaşırım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!