Sosyetenin son gözdesi

Serdar Bilgili’nin sahibi olduğu, Levent ve Rıza Büyükuğur kardeşlerin işlettiği Kanlıca’daki Ahmet Rasim Paşa Yalısı, şimdi ‘Ajia’ adıyla anılıyor.

Otel ve restoran olarak hizmet veren Ajia, cemiyet hayatının tanınmış simalarının da tercih ettiği yerlerin başında... İtalyan ağırlıklı mutfağı ile beğeni toplayan mekanın otel bölümünde lüks detaylar unutulmamış. Bazı odalarda küvet hemen yatağın yanıbaşında... Bu tür odalar Boğaz manzaralı olması sebebiyle, özellikle evlilik yıldönümleri gibi özel günlerde sıkça tercih ediliyor.

Eve uğrayacak zamanı yok

Erkek modasının öncü isimlerinden Ferruh Karakaşlı’nın son günlerde başını kaşıyacak vakti yok. Karakaşlı, yoğun talep nedeniyle Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki butiğinde, haute couture çalışmalarının yanı sıra seri imalata da geçecek çünkü... İstanbul dışından gelen ve zamanları kısıtlı olan müşterilerinin talep ettiği bu hizmeti bir an önce vermeyi amaçlayan modacı, son zamanlarda vaktinin çoğunu işyerinde geçiriyor. Bu yoğun günlerde en büyük yardımcısı ise her zaman olduğu gibi yine eşi Sibel Karakaşlı...

Müdavimi oldu

‘Hababam Sınıfı Askerde’ filminin oyuncuları, geçtiğimiz günlerde Levent’teki People Restaurant’ta bir araya gelerek başarılarını kutlamış ve pasta kesmişlerdi. Özellikle filmin başrol oyuncularından Hülya Avşar, halinden çok memnundu o gece... İşletmeci Ali Sayar’a yemeklerin ve servisin mükemmelliğinden bahseden, artık sık sık buraya uğrayacağını söyleyen Avşar, sözünde durdu. Duyduğum kadarıyla haftanın bir gecesi mutlaka buraya uğruyormuş. Yani Tarabya’daki Kıyı adlı balıkçıdan sonra ikinci adresi de People olmuş.

Akıl karıştırıyorlar

Melissa Eliyeşil, yaklaşık iki ay önce sevgilisi Kerim Polat’tan ayrılmıştı. Ancak yeni yılda İstanbul’da buluşan iki genç, birlikte gezip eğlenmekte bir sakınca görmedi. Polat’ın öğrenimine devam etmek üzere New York’a dönüşünden sonra ise Eliyeşil, ortak arkadaşları Sinan Bozkurt’la görünür oldu. Bozkurt ile Eliyeşil’in arasındaki ilişkinin boyutunun aşk mı yoksa arkadaşlık mı olduğu merak konusu...

Kırmızı ödülleri sahiplerini buldu

Tophane-i Amire’deki çoğu konuğun kırmızılı giysiler ve aksesuvarlarla katıldığı gecede, ödül alan reklamcılar ayakta alkışlandı.

Basın reklamlarında yaratıcılığı teşvik etmek ve reklam ajanslarının, reklam verenlerin başarılarını belgeleyip ödüllendirmek amacıyla Hürriyet gazetesi tarafından Tophane-i Amire’de gerçekleştirilen ‘Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri’ önceki gece sahiplerini buldu. 19 kategoride ödüllerin dağıtıldığı törende en önemli ödül olan Kıpkırmızı Reklam Ödülü’nü RPM/Radar reklam ajansının ‘Alo Okey Cinsel Sağlık Bilgi Hattı’ reklamı kazandı. Doğan Yayın Holding Başkanı Aydın Doğan, eşi Sema Doğan, Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı ile Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök’ün de katıldığı törenin sunuculuğunu Korhan Abay yaptı.

Kazananlara ödül verenler arasında aynı zamanda Jüri Başkanı olan TBWA İstanbul Reklam Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Topçuoğlu da (sağda) vardı.

Kilolar başa bela

Canan Yaka, yaz aylarını geride bıraktıktan sonra formuna dikkat etmez oldu. Son zamanlarda epey kilo alan modacıya, Cemil İpekçi’nin tasarladığı Bodrum’daki Sandalet Evleri’nin Yıldız Sarayı Silahhane’de düzenlenen tanıtım davetinde rastladım. Giydiği transparan bluzu, alınan kiloları açıkça gözler önüne seriyordu.

Bu sevgi uzun vadeli

Öykü Erdem, sevgilisi Cem Altun’un doğum gününü geçtiğimiz gece Cahide 15’te kutladı. Yakın arkadaşlarının da katıldığı kutlama, daha sonra Etiler Şamdan’da devam etti. Bar çıkışında sevgilisiyle objektiflere poz veren ve ‘Çok mutluyum. Onu çok seviyorum’ diyen Erdem’in, uzun zamandır aradığı mutluluğu Altun’da bulduğu kesin...

Kazanlar kaynıyor

Güliz Onursal’a geçtiğimiz gece Beyoğlu’nda rastlamıştık. Yanında sevgilisi Murat Evliyaoğlu yerine Emre Ergani vardı. İşte bu görüntü dedikodu kazanlarını kaynatmaya yetti. Hemen Onursal ile Evliyaoğlu hakkında ‘Ayrıldılar’, ‘Bu sefer kesin bitti’, ‘Murat bir başkasıyla birlikte’ türünde onlarca fısıltı yayıldı kulaktan kulağa... Ben de işin aslını merak edip Emre Ergani’yi aradım. Meğer bu haberlerin hiçbirinin aslı yokmuş. O akşam sadece Murat Evliyaoğlu’nun bir işi olduğu için Güliz Hanım’a eşlik etmiş.

Deniz’i kim seviyor

Deniz Akkaya, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda alışverişteydi... Mağazaları birer birer dolaşırken, elinde de Tracey Emin’in Longchamps için tasarladığı ‘Seni seviyorum’ yazılı çanta vardı. Bunun bir arkadaşından hediye olduğunu, kendisinin de severek kullandığını belirten eski manken, tüm ısrarlara rağmen hediyeyi veren kişinin adını söylemedi.

Kovboy Yılmaz

Yılmaz Erdoğan, geçtiğimiz gece Ata Demirer’in BKM’de sahnelediği stand-up gösterisini izledi. Demirer’in sanatçı kişiliğini çok takdir ettiğini belirten Erdoğan’ın ceketi ve aynı renkteki kovboy çizmeleriyle trendi takip ettiği görüldü. Söylenenlere göre sanatçı, geçtiğimiz ay gittiği Los Angeles’tan almış bu ceket ile çizmeyi...

Londra’ya dönemiyor

Kemal Sunal’ın kızı Ezo, eğitimini sürdürdüğü İngiltere’den geçtiğimiz ay tatil için İstanbul’a gelmişti. Annesi Gül ve ağabeyi Ali Sunal ile İstanbul gecelerinin tadını çıkarmaya başlayan Ezo Sunal, kimi zaman Taksim Sanatevi’nde, kimi zaman bir tiyatro ya da film galasında, bazen de ağabeyi ile kulüp kapılarında çıktı karşımıza... Türkiye’ye geldiği ilk günlerde ‘Annemin anaokulu var. Döndükten sonra orada çalışmak, mümkün olursa işleri daha da büyütmek istiyorum’ diyen genç kız, her ne hikmetse aradan geçen uzun zamana rağmen çocuk gelişimi eğitimi gördüğü Londra’ya bir türlü geri dönemedi.
Yazarın Tüm Yazıları