Sosyetenin şıklık yarışı

Dünyaca ünlü Ralph Lauren markasının İstinye Park’taki mağaza açılışından bir gün önce, İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampusu Rektörlük Binası’nda bir yemek verildi.

Yemeğe Tansa Mermerci Ekşioğlu, Ender Mermerci, Kaya Çilingiroğlu, Feraye Tanyolaç, Ronit Gülcan, Eda Taşpınar, Deniz Berdan, Suzan Sabancı Dinçer, Heves Ekinci ve Mustafa-Lüset Taviloğlu’nun da arasında bulunduğu yaklaşık 200 kişilik bir davetli grubu katıldı.

Öte yandan kadın davetlilerin neredeyse tamamı, girdikleri şıklık yarışı ile dikkatleri üzerlerine çekti. Birbirinden şık gece elbiseleri içinde rektörlük binasına gelen konuklar, mankenleri aratmadı. Bir süredir iş için İtalya’da bulunan Tülin Şahin de İstanbul’a dönmüş ve ayağının tozuyla bu yemeğe koşmuştu. Ünlü manken, davete markanın kendisi için özel olarak tasarladığı mor renkli elbiseyle katıldı. Ralph Lauren’in mağaza koordinatörü Sedef Baran ise yaptığı kısa konuşmada, markanın Türkiye pazarında son derece başarılı olacağına inandıklarını söyledi.

Yeni koleksiyona görkemli tanıtım

Cemiyet hayatının önde gelen isimleri, önceki gün Şebnem Çapa’nın Çukurcuma’daki Chez-bo L’atelier adlı mağazasında verdiği davette bir araya geldi. Şebnem Hanım, kreasyonlarının çok ilgi gördüğünü, çeşitli firmalardan teklif aldığını belirtti ve "Kendime, aileme yeterince vakit ayırabilmek için daha yoğun bir çalışma temposuna girmeyi tercih etmiyorum" dedi.

Ünlüler restoran açılışında buluştu

Kempinski Bellevue Residences’ın içinde yeni bir mekan hizmete girdi. Büyük Kulüp’ün Başkanı Duran Akbulut ile Metin Baylav’ın sahibi olduğu Coppa Bar&Restaurant’ın resmi açılışı önceki akşam yapıldı. Açılış davetine Mehmet Ağar, Celal Doğan, İbrahim Tatlıses, Faruk Süren, Eser Tümen, Menderes Utku, Petek Dinçöz, Metin Akpınar, Metin Aşık, Ali Şen, Adnan-Begüm Şen, Şenes Erzik, Ülkü Adatepe, Okan-Nuray Fenercioğlu ve Çağla Kubat’ın da arasında bulunduğu pek çok ünlü isim katıldı. Gelelim mekan hakkında birkaç küçük detaya... Restoranın mimari tasarımını Ali Konya yapmış. Adı ise İtalyanca’da kupa anlamına geliyor. 300 metrekarelik alana kurulu Coppa’nın dünya mutfağından örnekler bulunan mönüsünde, gurmelerin İstanbul’da çok zor bulduğu av hayvanları çeşitleri de mevcut...
Yazarın Tüm Yazıları