Sosyetenin hızlı kızı Survivor’da yarışıyor

Güncelleme Tarihi:

Sosyetenin hızlı kızı Survivor’da yarışıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2005 00:40

Adı bir dönem Emre Altuğ’la anılan, eski yarışçı Şerif Yardımcı’nın kızı Selin Yardımcı, KANAL D’nin ilgiyle izlenen yeni programı ‘Survivor’da Kuzey Takımı’nda yarışıyor. Kendisi de bir dönem babası gibi yarışan Yardımcı, geçirdiği kaza sonrası yarışları bıraktı.

KANAL D’nin yeni yarışma programı ‘Survivor’ın salı akşamı yayınlanan ilk bölümünde Kuzey Takımı’nda yarışan ve elenen Bora’nın da gitmesi yönünde oy kullanan Selin’in, bir dönem Formula 3’te yarışan sosyetenin tanınmış kızı Selin Yardımcı olduğu ortaya çıktı. Eski yarışçı Şerif Yardımcı’nın kızı olan Selin, Formula 3’te yarıştı ama kaza yapınca yarışları bıraktı. Bir zamanlar Klips Dergisi’ne otomobil testleri yapan ve ‘Kampüsistan’ dizisinin son bölümlerinde oynayan Yardımcı’nın adı bundan bir süre önce popçu Emre Altuğ’la aşk dedikodularına karışmıştı. Survivor’a başvuru formunda üniversite mezunu olduğunu ve dans etmekten hoşlandığını söyleyen Selin Yardımcı, bir röportajında da hedefinin tiyatro olduğunu ve Gencay Gürün’ün Tiyatrosu’na yazıldığını söylemişti.

İlk bölüm zirvede

‘Büyük Macera-Survivor’, salı akşamı yayınlanan ilk bölümüyle birlikte ekranın zirvesine adını yazdırdı. Yarışmanın yapımcısı Pelin Akad ile ekibinin yoğun ve titiz çalışmaları sonucu Kanal D izleyicileriyle buluşan yarışmanın birinci bölümü, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 9.1 reyting ve yüzde 24.1 izlenme payı ile zirvede yer aldı. ‘Büyük Macera-Survivor’ Tüm Kişiler’de de yüzde 6.3 reyting ve yüzde 14.4 izlenme payına ulaşarak büyük bir başarıya imza attı. 13 hafta sürecek yarışmanın sonunda birinci olan yarışmacı 150 bin YTL’lik büyük ödülün sahibi olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!