Sosyete meclise giremedi

12 Haziran’da yapılacak Genel Seçimler öncesi partilerin milletvekili adayları belli oldu. Birçok ünlü ismin liste dışı kaldığı aday listelerinde sosyetik isimler de vardı.

Haberin Devamı

Toprak Sanat’ın ortaklarından AK Parti İstanbul 2. Bölge aday adayı Cengiz Karavan ile Best FM’in patronu 1. Bölge aday adayı Emrah Hattat’ın meclise girme hayalleri başka bahara kaldı. CHP’den aday adayı Fatoş Hataylı ile Hayrettin Taşdelen de liste dışı kalan ünlü isimlerden.

Aşk sohbetleri

Doğan Kitap ve Pera Palas Otel’in ortaklaşa düzenledişi ‘Perşembe Buluşmaları’ devam ediyor. Nisan ayının konuğu Nermin Bezmen olacak. Bezmen, okurlarıyla 21 Nisan Perşembe akşamı 17.00-19.00 saatleri arasında Orient Bar’da son kitabı “Gönderilmeyen Aşk” üzerine  sohbet edecek. Nermin Bezmen, eşi Pamir Bezmen’in vefatından sonra Yeşilçam’ın yakışıklılarından Tolga Savacı’yla sürpriz bir aşka yelken açmıştı.

Eren’in dileği tuttu

3 ile 18 yaş arasındaki hayati tehlike taşıyan hasta-lıklarla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştiren ‘Bir Dilek Tut, Make-A-Wish Türkiye Derneği’ne başvuruda bulunan 6 yaşındaki Eren’in hayali gerçek oldu. Dernek Başkanı Carole Hakko, Eren’in hayali olan akülü arabayı, Hyundai’nin İzmit’teki fabrikasında, Hyundai Assan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve Hyundai Assan Başkanı Won-Shin Chang ile birlikte verdi.

Haberin Devamı

Yaza merhaba

Rixos Premium Bodrum, yaz sezonuna Nişantaşı’ndaki Süpermarket’e verdiği davetle merhaba dedi. Rixos müdavimleri ve cemiyet hayatının yakından tanıdığı isimlerin katıldığı davetin ev sahipliğini Rixos Bodrum Genel Müdürü Yusuf Çavdar ve yardımcısı Başak Erel yaptı.

Boşanma yaza kaldı

Etiler Şamdan’ın patronu Mehmet Tuna’nın Almanya’da evlilik dışı bir oğlu olduğu ortaya çıkınca eşi Şehnaz Tuna, evden ayrılmıştı. Çift, evleri ayırsa da hâlâ boşanamadı. 5 Nisan’da Sarıyer Adliyesi’nde boşanma davaları görülen çiftin duruşması haziran ayına ertelenmiş.

Yunan misafir

Yunanistan’ın en ünlü şarkıcılarından Giorgos Mazonakis, W İstanbul’un içindeki Frederic’s restoranda Emre Ergani ve Tolga Atalay’ın misafiri oldu. Monica Bellucci’nin ardından Yunanistan’ın başarılı seslerinden Giorgos Mazonakis’i ağırlayan restoranın şefi Tolga Atalay, şarkıcının yemeklerden çok memnun kaldığını söyledi.

Haberin Devamı

Işık’ı boynunda

Alarko Holding’in ortaklarından Musevi işadamı İshak Alaton’un kızı Leyla Alaton’u Ystanbul gecelerinde gördüm. Boynundaki Arapça yazılı kolyesi dikkatimi çekti. Kolyenin üzerinde Allah’ın 99 isminden ‘Işık’ anlamına gelen En Nur yazıyordu.

Ünlü şef geldi

Amerika’nın ünlü otellerinde baş aşçılık yapan, Bangkok, İstanbul, Yunanistan ve Macaristan’ın en büyük otel ve restoran mutfaklarının da sorumluluğunu yürüten Rudolf Van Nunen, The Marmara Taksim’in executive şefi oldu.

GECE KUŞU

En iyiler arasında

Dünyanın önde gelen seyahat dergisi Conde Nast Traveller’ın İngiltere edisyonu, erken çıkardığı mayıs sayısında 2011 yılının en iyi otellerini açıkladı. Derginin her sene mayısta çıkardığı ve ‘Hot List’ adı verilen listede, bu sene Pera Palace Hotel de yer aldı. Derginin her yıl yaptığı ve tüm dünyadan sadece 65 oteli kapsayan listede, Pera Palace Hotel, ‘Şehrin Hanımefendisi’ özel ibaresiyle yer alıyor.

Yazarın Tüm Yazıları