Sosyete kışı erken getirdi

Güncelleme Tarihi:

Sosyete kışı erken getirdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2010 00:00

Beymen’in Sonbahar-Kış koleksiyonu, Kavaklıdere mağazasında düzenlenen etkinlikle tanıtıldı. Başkent cemiyet hayatının önde gelen kadınlarını bir araya getiren davete, Düriye Arseven ev sahipliği yaptı.

Beymen’in üst katında yer alan Papermoon’daki davete, çok sayıda seçkin isim katıldı. Davete katılanlar arasında Figen Çarmıklı ve kızı Gözde Çarmıklı, Gülseren Özdemir ve gelini Aslı Özdemir, Neşe Boysanoğlu, Sibel Helvacıoğlu, Gamze Cizreli, Aynaz Özkaşıkçı, Funda Eren gibi isimler bulunuyordu. Cemiyet hayatının önde gelen isimlerini bir araya getiren davete, eski devlet bakanı Nejat Arseven’in eşi Düriye Arseven ev sahipliği yaptı. Düriye Hanım, bütün konuklarla yakından ilgilenerek örnek bir ev sahipliği sergiledi.

Davetliler göz kamaştırdı

Kokteylle başlayan davette, Slovak ve Brezilyalı mankenler, Sonbahar-Kış koleksiyonunu tanıttı. Markanın yeni koleksiyonu davetliler tarafından büyük beğeni kazandı. Kabanlar ve ceketler gibi kışlık kıyafetlerin tanıtıldığı davette, en çok konuşulan konulardan biri de sıcak hava oldu. Sıcak havadan bunalan konuklar, ikram edilen soğuk içeceklerle serinledi. Davete katılan davetliler, birbirinden şık kıyafetleri ile göz kamaştırdı.

Minimalist çizgiler

Güzellİklerİ ve şık kıyafetleri ile başkentli kadınlar, deyim yerindeyse mankenlere taş çıkarttı. Tatil planları ve moda üzerine koyu sohbetlerin yapıldığı etkinlik, renkli görüntülerle devam etti.

Renkler

Beymen’in 2010-2011 Sonbahar-Kış koleksiyonu, detaylardan çok formların ortaya çıktığı, minimalist çizgileri yansıtan bir duruş sergiliyor. Koleksiyon, zarif, romantik ve modern bir klasik anlayışı benimseyen kadınlara hitap ediyor. Renklerde ise siyah, beyaz, gri tonları, petrol yeşili ve bordo dikkat çekiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!