Sosyal medyayı salladı

Güncelleme Tarihi:

Sosyal medyayı salladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2015 13:17

Kanal D’nin başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Mustafa Alabora, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem, Cem Cücenoğlu, Halit Karaata, Enis Yıldız, Ataberk Mutlu, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları, Çarşamba akşamı ekrana gelen yeni bölümü sosyal medyaya damgasını vurdu. Dizinin 5. Bölümü için kurgulanan #Eğer Aşıksan hashtag’i kısa sürede Dünya ve Türkiye’de TT oldu.

Haberin Devamı

İlker Kaleli’nin kendi sesinden söylediği Ellerim Ellerine şarkısı büyük beğeni topladı. Ayrıca Poyraz’ın(İlker Kaleli) komşusu olan Albay’ın torununa yardım için yazdığı mektup ve kendi babası ile ilgili itirafları ise sosyal medyada en çok konuşulan diyaloglar oldu.

İşte sosyal medya da paylaşılan bazı mesajlar;

Ayşe Karaduman @AyseKaraduman_

Ayşegül ve Poyraz son zamanlarda izlediğim en bir birine yakışan,duygusal sahneleri etki yaran çiftlerden. #EğerAşıksan #PoyrazKarayel


Ecktr Dünya Gündemi @ecktr_wtt

"#eğeraşıksan" 5. sıradan 22.29'da Dünya Gündeminde.


ceylan yoldaş @c_ylds

#eğerasıksan her şey imkansızlaşmaya başlar önemli olan #PoyrazKarayel gibi esip sevdiğinin gözlerine ulaşıp yüreğine dokunabilmektir ;)


Burçin Terzioğlu @terziogluburcin

Haberin Devamı

#eğeraşıksan kalbındekı tozu alacaksın.Sırtını yasladın mı kelebeklerın sebebı olana, hıc ardına bakmayacaksın.Yuruyeceksın #PoyrazKarayel

Sosyal medyayı salladı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!